Grönfinksvägen 1 / Gärdsnäs / Bergshamra / Norrtälje

Villa med stort gästhus och sjöglimt

Slutpris
4 200 000 kr
Boarea/biarea
67/40 kvm
Driftkostnad
33 505 kr/år
Tomtarea
1 838 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-05-24
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Grönfinksvägen såldes av oss 2017-05-24. Se alla våra försäljningar i Bergshamra samt även på Grönfinksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gärdsnäs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett ovanligt välskött hus i omtyckta Gärdsnäs! Här bor du på 67 kvm fördelade på vardagsrum och kök i öppen planlösning, tre sovrum samt fräscht duschrum. Huset är förstås utrustat med wc och vatten från egen brunn. Gästerna bor ståndsmässigt i det fina gästhuset på ca 40 kvm med eget kök. Kommer det ännu fler på besök så finns ytterligare en stuga på 10 kvm tillgodo. Bostaden omgärdas av en vacker trädgårdstomt bestående av fina gräsytor och lövträd. Mycket inbjudande för både bollspel, ett parti kubb eller varför inte en frivolt? Endast fantasin sätter stopp...
Fastigheten har godkänt tillstånd för sluten tank och BDT-avlopp och husen är renoverade fackmannamässigt.

Förutom att huset är i toppskick efter år av renovering och underhåll, är området mycket trevligt och barnvänligt. Stora tomter och gångavstånd till bad- och båtplats. Bland alla vägar med fågelnamn är Grönfinksvägen en trevlig och lugn gata där detta hus finns på en av hörntomterna. Just fågelvägen är alltid kortast, men väljer man att ta bilen hit är det endast ca 20 min från Norrtäljes stadskärna och till samhället Bergshamra är det endast 6,5 km. I Bergshamra finns mataffär, vårdcentral, pizzeria, marina och mycket mer. Även skola och förskola finner ni här.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration