Sök Meny
Såld

Norrtälje / Bergshamra - Gärdsnäs / Grönfinksvägen 1

Villa med stort gästhus och sjöglimt

Välkommen till ett ovanligt välskött hus i omtyckta Gärdsnäs! Här bor du på 67 kvm fördelade på vardagsrum och kök i öppen planlösning, tre sovrum samt fräscht duschrum. Huset är förstås utrustat med wc och vatten från egen brunn. Gästerna bor ståndsmässigt i det fina gästhuset på ca 40 kvm med eget kök. Kommer det ännu fler på besök så finns ytterligare en stuga på 10 kvm tillgodo. Bostaden omgärdas av en vacker trädgårdstomt bestående av fina gräsytor och lövträd. Mycket inbjudande för både bollspel, ett parti kubb eller varför inte en frivolt? Endast fantasin sätter stopp...
Fastigheten har godkänt tillstånd för sluten tank och BDT-avlopp och husen är renoverade fackmannamässigt.

Förutom att huset är i toppskick efter år av renovering och underhåll, är området mycket trevligt och barnvänligt. Stora tomter och gångavstånd till bad- och båtplats. Bland alla vägar med fågelnamn är Grönfinksvägen en trevlig och lugn gata där detta hus finns på en av hörntomterna. Just fågelvägen är alltid kortast, men väljer man att ta bilen hit är det endast ca 20 min från Norrtäljes stadskärna och till samhället Bergshamra är det endast 6,5 km. I Bergshamra finns mataffär, vårdcentral, pizzeria, marina och mycket mer. Även skola och förskola finner ni här.

Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Norrtälje / Bergshamra / Gärdsnäs
Grönfinksvägen 1
Slutpris: 4 200 000 kr
Boarea/biarea: 67/40 kvm
Driftkostnad: 33 505 kr/år
Tomtarea: 1838 kvm
Rum: 4 rum, varav 3 är sovrum
Såld: 2017-05-24
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Bergshamra / Grönfinksvägen
 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Stil-lexikon för hungriga hemmafixare
  Stil-lexikon för hungriga hemmafixare

  Chillis trendexperter tipsar om hur man skapar ett trendigt och samtidigt personligt hem.

 • Förbättra läget med insynsskydd
  Förbättra läget med insynsskydd

  Att rama in sin trädgård och skapa insynsskydd ger en avskildhet som skapar just det lugn och ro som många av oss längtar efter. Här är några enkla förslag!