Östervik 67

Östervik 67

Slutpris

1 380 000 kr


Östervik-Bergshamra— Bergshamra— Norrtälje

Östervik 67


Slutpris
1 380 000 kr

Östervik-Bergshamra— Bergshamra— Norrtälje

Vackert belägen tomt i Östervik-Bergshamra!

Har du drömt om att få forma ditt hem precis så som du vill ha det? Här har du möjligheten att göra det på en magisk plats i populära och trivsamma Östervik-Bergshamra.
Optimal villatomt om 1878 m² med ett naturskönt läge i byn och bästa solläge syd-väst med närhet till havsviken Östervik.

Södervänd tomt längst in på återvändsgata som gränsar till naturreservat och ger ett ostört läge. Här får du möjligheten att själv planera tomten som du vill ha den och bara fantasin sätter stopp för vad den ska användas till. Tomten är dagsläget relativt plan då en större del av markarbete redan är klart. El finns framdraget till tomtgräns. Borrad brunn med pumphus finns belägen på tomten, denna delas med grannfastigheten.

I Bergshamra finns välsorterad mataffär som är apoteks- post- och systembolagsombud, vårdcentral och byggvaruhus. Här finns också dagis och grundskola åk 0-9. Bra pendlingsläge med närhet till busskommunikationer. Pendlarbuss till Stockholm som går till Ledinge trafikplats samt ordinarie buss flera gånger om dagen till Norrtälje och Åkersberga. Tillträde kan ske omgående om så önskas.

Varmt välkommen att åka ut och titta på tomten!


Tomtarea
1 878 kvm
Upplåtelseform
Äganderätt
Fastigh.bet
NORRTÄLJE LÄNNA-NORRBY 1:31
Såld
2021-04-09

Mäklarhuset Norrtälje

Denna tomt på Östervik såldes av oss 2021-04-09. Se alla våra försäljningar i Bergshamra samt även på Östervik.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.