Oxkärrsvägen 7

Oxkärrsvägen 7

Slutpris

2 600 000 kr


Svensboda— Bergshamra— Norrtälje

Oxkärrsvägen 7


Slutpris
2 600 000 kr

Svensboda— Bergshamra— Norrtälje

Lummig oas nära bad

Välkommen till en lummig oas med härligt trädäck i syd/väst-läge i nära anslutning till berghäll, gräsytor och skog. Solen skiner större delen av dagen på trädäcket som binder samman huvudbyggnad, gästhus, badtunna och friggebod. Till sjön och morgondoppet är det badrocksavstånd. Skogen finns inpå knuten där du finner både svamp och bär.

Huvudbyggnaden har permanentstandard och är på 77 m², vägarna plogas vintertid, här är möjligheterna att bo året runt är mycket goda. Från entrén kommer du in i en hall med plats för både ytterkläder och skor. Hallen leder vidare in till storstugan som är i öppen planlösning med köket. Storstugan har stora fönster som släpper in härligt ljus från altansidan. En öppenspis med roslagsspisinsats finns i storstugans mitt och värmer skönt kulna dagar. Köket är rymligt med matplats och väl tilltagna arbetsytor, här hittar du en vedspis, spis med glashäll, diskmaskin samt kyl/frys. I huvudbyggnaden finns tre sovrum varav ett med plats för dubbelsäng. Badrummet är väl utrustat med bland annat en duschkabin med det lilla extra, förbränningstoalett samt tvättmaskin och tumlare.

Gästhuset är på 40 m², isolerat , och har två ingångar som leder in till husets två olika avdelningar. Den ena delen har en stor, fräsch och välkomnande bastu med klinkergolv och vedeldat bastuaggregat där du under ditt bastubad kan njuta av utsikten. I anslutning till bastun finn ett relaxrum. Den andra delen av gästhuset kan nyttjas av gäster eller som boende för tonårsbarn. Här finns en liten hall, sovrum med plats för dubbelsäng, vardagsrum och fullt utrustat kök med matplats. Uppvärmning med luftvärmepump.

På fastigheten finns en isolerad friggebod på 15 m² som kan användas av gäster eller helt enkelt till förvaring. I anslutning till friggeboden står badtunnan, varför inte njuta av ett varmt bad under bar himmel en augustikväll.

Närmaste bad finns i Stensjön ca 300 m bort, där finns möjlighet att ha roddbåt eller båt med elmotor. Till närmaste livsmedelsbutik i Bergshamra är det ca 7 km, där finns också vårdcentral, skolor och restaurang.


Boarea
77 kvm
Driftkostnad
16 538 kr/år
Tomtarea
2 140 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2021-05-07

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.