Ponnystigen 11

Ponnystigen 11

Slutpris

2 300 000 kr


Bergshamra - Enviken— Bergshamra— Norrtälje

Ponnystigen 11


Slutpris
2 300 000 kr

Bergshamra - Enviken— Bergshamra— Norrtälje

Möjlighet att skapa ert eget drömboende i populära Enviken!

Välkommen till detta trevliga fritidshus med åretruntstandard och en total yta på ca 115 kvm, beläget på fin uppvuxen trädgårdstomt i populära Enviken. Här finns möjlighet att skapa sitt eget drömboende. I dagsläget är huvudbyggnaden om 77 kvm sammanlänkad med gästhuset om 38 kvm via ett inglasad entré . Denna yta kan med fördel byggas om till boyta för att få ett enda stort hus. Idag erbjuder huset ett stort härligt vardagsrum med braskamin och utgång till den fina altanen i skyddat läge, fullt utrustat kök, sovrum, badrum och hall med stor klädkammare. Hallen nås via inglasade entrén och härifrån nås även gästhuset som erbjuder ett stort härligt rum med utgång till altanen, tvättstuga med dusch samt stor klädkammare och ett förråd.
Stor uppvuxen trädgårdstomt med rabatter, planteringar, växthus, friggebod och flaggstång. Altan i vinkel och fina gräsytor för spel och lek. Grusad uppfart med plats för flera bilar.

Kommunalt V/A och fiber finns i området.

I Enviken finns både pool, tennisbana, motionsspår, båthamn och havsbad i Bergshamraviken. För den båtintresserade ligger Envikens båtklubb alldeles nära. Med bara 5 minuters bilväg till Bergshamra är det nära till service och handel. Till Norrtälje tar det ca 20 minuter och till Stockholm ca 1 timme.
Välkommen till trevliga Enviken!


Boarea/biarea
77/38 kvm
Driftkostnad
29 575 kr/år
Tomtarea
1 560 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2023-07-12

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Ponnystigen såldes av oss 2023-07-12. Se alla våra försäljningar i Bergshamra samt även på Ponnystigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.