Södra Bruksvägen 10 / Bruket / Blidö / Norrtälje

Dags att byta miljö till havsnära?

Slutpris
2 550 000 kr
Boarea
120 kvm
Driftkostnad
21 588 kr/år
Tomtarea
2 602 kvm
Rum
5 rum (2-4 sovrum)
Såld
2017-12-04
Bostaden är såld!

Denna villa på Södra Bruksvägen såldes av oss 2017-12-04. Se alla våra försäljningar i Blidö samt även på Södra Bruksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bruket är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Säljaren letar nytt boende på ön, har du en mindre permanentvilla som du vill sälja så kontakta oss gärna för vidare dialog.


Här finner du en trivsam 1 1/2 plans villa med permanentstandard. Bostaden ligger i lugnt läge med både skog och ängsmark som granne och bara en kort väg ner till vattnet och egen båtplats vid brygga i Bruket på Blidö. Entréplan rymmer både stort vardagsrum med öppen spis och utgång till inglasad altan i söderläge samt ett stort kök med en uteplats där morgonkaffet kan intas. Vidare finns två sovrum, grovkök samt badrum med duschkabin. Övervåningen har ett stort allrum( som kan delas av till ytterligare två sovrum för den större familjen) med utgång till balkong och ytterligare ett sovrum i norrläge. Trevlig trädgårdstomt med grusad uppfart och stensatta kanter. Stort garage om 40 m2.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration