Tors väg 2

Tors väg 2

Slutpris

2 395 000 kr


Centrala Älmsta— Väddö— Norrtälje

Tors väg 2


Slutpris
2 395 000 kr

Centrala Älmsta— Väddö— Norrtälje

Nyrenoverad villa i lugnt läge

Nyrenoverad villa om 99 kvm vid idrottsplats och skola på en stor härlig trädgårdstomt om 1 251 kvm lugnt beläget mitt i centrala Älmsta.

Huset har genomgripande renoverats de senaste åren med bland annat nytt tak, nytt kök, nytt badrum, nya ytskikt invändigt, nya fönster och dörrar samt tilläggsisolering och ny fasad. Här ryms tre bra sovrum med ljusa fräscha ytskikt, ljust och fräscht badrum, modernt kök med stor matplats och ett vardagsrum med öppen spis och utgång till de båda altanerna. I källarplan finns garage, förråd och tvättstuga.

Den fina trädgårdstomten har modern "stenträdgård" vackra uppväxta syrenhäckar, fruktträd och stora plana gräsytor för lek och spel. Två stora soliga altaner i högt och fint läge bjuder på sol från morgon till sen kväll och fin utsikt över tomten. Välordnad uppfart både från Tors väg och Vikingalundsvägen med flera bilplatser samt ett litet uthus om ca 8 kvm med vidbyggt vedförråd.

Optimalt beläget långt in på återvändsgata nära idrottsplats med stort sportutbud och bara 240 m till Norrsundskolan, 350 m till förskola och 250 m till SLbuss gör detta perfekt för barnfamiljen. Inom gångavstånd, i Älmsta finns bad, båthamn, trädgårdsbutik, möbelaffär, bygghandel flera restauranger och en välsorterad ICA supermarket. Här bor man lugnt och bekvämt med allt man behöver inpå knuten,

Välkommen till Älmsta


Boarea/biarea
99/45 kvm
Tomtarea
1 251 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2024-07-09

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Tors väg såldes av oss 2024-07-09. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Tors väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.