Södra Fällgatevägen 4 / Blidö - Oxhalsö / Blidö / Norrtälje

Blidö - stort hus för åretruntbruk

Slutpris
900 000 kr
Boarea/biarea
120/12 kvm
Driftkostnad
33 086 kr/år
Tomtarea
2 443 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2018-11-07
Bostaden är såld!

Denna villa på Södra Fällgatevägen såldes av oss 2018-11-07. Se alla våra försäljningar i Blidö samt även på Södra Fällgatevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Blidö - Oxhalsö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Stort hus som kan användas som fritidshus alternativt permanentboende. Hus med två vångar med stor balkong i söder under tak. Huset har även en källare. Stora rum varav 5 sovrum vilket ger många möjligheter. Kök med matplats och gott om förvaring. Öppen och ljus tomt med gräsmattor och perenner.

Närhet till bad ca 500 m och till välsorterad Livsmedelsaffär ca 2 km. Buss till Norrtälje (634) går flera gånger dagligen 100 m.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.