Vattumannensgata 150 / Brandbergen / Haninge

Möjlig fyra med bra avgift!

Slutpris
1 740 000 kr
Boarea
80 kvm
Avgift
4 909 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-10-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vattumannens Gata såldes av oss 2019-10-24. Se alla våra försäljningar i Brandbergen samt även på Vattumannens Gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brandbergen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trea med möjlighet till fyra rum och kök och bra avgift. Varmt välkomna till Vattumannens gata 150 och denna optimalt planerade 3:a som tack vare sitt gavelläge enkelt kan göras om till 4 rok. Här bor ni bekvämt en trapp upp med inglasad balkong och fönster i tre väderstreck.

Bostaden har genomgående tapetserade väggar och gott om förvaring. I vardagsrummet och det stora sovrummet finns originalparketten kvar och köket har under åren fräschats upp med nya skåpluckor. Lägenheten präglas av ett vackert ljusinsläpp från stora fönsterpartier och är belägen i mycket trevligt område.

Brf Väduren är Haninges största förening med mer än 900 lägenheter. Till ditt förfogande finns föreningslokal, tvättstugor och övernattningslägenhet för dina gäster. I området finns även fina lekplatser och några hundra meter från boendet finner ni Brandbergen centrum med bl. a bowling och kommunens enda biograf. Utmärkta kommunikationer finns till Gullmarsplan och Stockholm city samt kommunens övriga delar, däribland Haninge Centrum beläget ca 5 min bort som erbjuder pendeltågskommunikation till bl a Stockholm Central.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Brandbergen

Naturnära Brandbergen är beläget mellan Handen och Vendelsö och granne med Tyresta Nationalpark med en av de största och finaste urskogarna i Sverige. Brandbergen är ett mångkulturellt samhälle med ett färgglatt lokalt centrum med bl. a. bowlinghall och stoltserar med Haninges enda biograf.

Brandbergen Centrum

I Brandbergens centrum har man ett stort utbud av butiker mm. Här finns bl a livsmedelsbutiker, restaurang, frisör, apotek, försäkringskassa, vårdcentral och skatteverket. Det är även nära till alla stormarknader som ligger ut med Gudöbroleden samt till Haninge Centrum.

Naturområde

I Brandbergen centralt finns ett parkområde och i anslutning till detta finns bl a ett utomhusbad, bollplaner och lekytor. Det finns bostadsnära naturområden med motionsspår. Några kilometer bort från Brandbergen finner man Tyresta nationalpark och i Tyresta by finns café, mindre djurhållning och Nationalparkernas hus. Nära Brandbergen ligger också Skutans Gård som är en ideellt föreningsdriven hästgård för barn och ungdomar i Haninge

Kommunikation

Brandbergen har goda kommunikationer. Lokalbusslinjer till Haninge Centrum, ICA Maxi, port 73 och pendeltåg samt till andra kommundelar och Tyresö. Direktbuss till Stockholm C och snabbuss till Gullmarsplan. Restid till Stockholms city med bil tar ca 20 min. Brandbergen har ett bra utbyggt nät av gång- och cykelvägar.

Brandbergens/Svartbäckens förskolor.

Brandbergsskolan F-9. Svartbäckskolan F-6, Haninges musikklasser Brandbergsskolan 4-9. Brandbergens förskolor; Trombonen, Tamburinen, Trumman, Fasanen och Dragspelet.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.