Lejonets gata 375 / Brandbergen / Haninge

Välplanerad gavel 3:a med inglasad balkong!

Slutpris
1 600 000 kr
Boarea
84 kvm
Avgift
5 668 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2
Såld
2019-10-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lejonets Gata såldes av oss 2019-10-07. Se alla våra försäljningar i Brandbergen samt även på Lejonets Gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brandbergen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

EXTRA VISNING 2019-10-06 kl 13:00-13:45
ACCEPTERAT PRIS!
I ett trevligt hus beläget i populära och trivsamma Brandbergen hittar du denna gavellägenhet – en högt belägen och välplanerad trerummare i fint skick med smarta förvaringslösningar. Här har du chansen att köpa ett hem med stora sällskapsytor, lättmöblerade rum och utmärkt planlösning. Här är det lätt att trivas!

Lägenhetens kök är yteffektivt och funktionellt och har generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter och gott om plats för matbord och stolar. Vardagsrummet är ett luftigt och hemtrevligt rum med väggar i ljus tapet och parkettgolv. Badrummet är rymligt och funktionellt och erbjuder toalett, badkar, tvättmaskin, torktumlare, handfat och badrumsskåp. När solen tittar fram kan du öppna dörren till balkongen som har plats för matbord och stolar.

Här är du del av en välskött och stabil förening med god ekonomi och strukturerade framtidsplaner. I avgiften om 5668 kronor ingår bredband, tv, el, vatten, värme och bostadsrättstillägg. Dessutom erbjuds du tillgång till tvättstuga, övernattningslägenhet, bastu, gym, en modern och rolig lekplats och en välskött innergård.

Läget i Brandbergen är det perfekta för familjen som ställer höga krav på sin boendemiljö! Här finns exempelvis Brandbergen Centrum på mycket bekvämt avstånd och med en promenad når man Brandbergens populära utomhusbad. Det är heller inte långt till Port 73 och Haninge centrum med sitt stora service utbud. På Lejonets gata 375 finns kort och gott det mesta!

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Brandbergen

Naturnära Brandbergen är beläget mellan Handen och Vendelsö och granne med Tyresta Nationalpark med en av de största och finaste urskogarna i Sverige. Brandbergen är ett mångkulturellt samhälle med ett färgglatt lokalt centrum med bl. a. bowlinghall och stoltserar med Haninges enda biograf.

Brandbergen Centrum

I Brandbergens centrum har man ett stort utbud av butiker mm. Här finns bl a livsmedelsbutiker, restaurang, frisör, apotek, försäkringskassa, vårdcentral och skatteverket. Det är även nära till alla stormarknader som ligger ut med Gudöbroleden samt till Haninge Centrum.

Naturområde

I Brandbergen centralt finns ett parkområde och i anslutning till detta finns bl a ett utomhusbad, bollplaner och lekytor. Det finns bostadsnära naturområden med motionsspår. Några kilometer bort från Brandbergen finner man Tyresta nationalpark och i Tyresta by finns café, mindre djurhållning och Nationalparkernas hus. Nära Brandbergen ligger också Skutans Gård som är en ideellt föreningsdriven hästgård för barn och ungdomar i Haninge

Kommunikation

Brandbergen har goda kommunikationer. Lokalbusslinjer till Haninge Centrum, ICA Maxi, port 73 och pendeltåg samt till andra kommundelar och Tyresö. Direktbuss till Stockholm C och snabbuss till Gullmarsplan. Restid till Stockholms city med bil tar ca 20 min. Brandbergen har ett bra utbyggt nät av gång- och cykelvägar.

Brandbergens/Svartbäckens förskolor.

Brandbergsskolan F-9. Svartbäckskolan F-6, Haninges musikklasser Brandbergsskolan 4-9. Brandbergens förskolor; Trombonen, Tamburinen, Trumman, Fasanen och Dragspelet.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.