Lejonets Gata 382

Lejonets Gata 382

Slutpris

1 370 000 kr


Brandbergen— Haninge

Lejonets Gata 382


Slutpris
1 370 000 kr

Brandbergen— Haninge

Perfekt första bostad där allt ingår i avgiften!

40 kvadratmeter i härliga Brf Tellus där allt ingår i månadsavgiften. Denna praktiska första bostad erbjuder en optimal planlösning, gavelläge och gott om plats för förvaring.

På Lejonets gata 382 saluförs nu denna jättefina etta med sällsynt gavelläge där du med enkla medel kan skapa ett sovrum. Lägenheten disponeras över öppna ytor med fina golv och ljusa ytskikt. Här erbjuds du även ett vackert ljusinsläpp från tre väderstreck och en stor inglasad balkong fri från insyn med en härlig grönskande utsikt.

Ett stenkast från bostaden hittar du optimala kommunikationer med direktbussar till Gullmarsplan och Haninge centrum. I Brandbergen bor du även nära Tyresta Nationalpark med en av de största och finaste urskogarna i Sverige.

Välkommen med ditt intresse!


Boarea
40 kvm
Avgift
3 526 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
BV (Hiss finns)
Såld
2020-12-02

Mäklarhuset Haninge

Denna lägenhet på Lejonets Gata såldes av oss 2020-12-02. Se alla våra försäljningar i Brandbergen samt även på Lejonets Gata.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.