Oxens Gata 245 / Brandbergen / Haninge

Trea med gavelläge!

Slutpris
1 760 000 kr
Boarea
80 kvm
Avgift
4 806 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
2 av 2
Såld
2020-11-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Oxens Gata såldes av oss 2020-11-26. Se alla våra försäljningar i Brandbergen samt även på Oxens Gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Oxens Gata är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trea till salu med gavelläge som enkelt går att göras om till en fyra. Här erbjuds nu en optimalt planerad trea om 80 kvm i omtyckta Brandbergen! Lägenheten håller en genomgående god standard med renoverat kök, parkettgolv genomgående i hela lägenheten och fönster i tre väderstreck.

På Oxens gata 245 bor du nära kommunikationer och grönskande omgivningar två trappor upp i huset med förråd precis bredvid lägenheten. Hela lägenheten präglas av ett fint ljusinsläpp, ljusa ytskikt och stora öppna ytor. Bostaden disponeras idag över två rymliga sovrum och avdelat vardagsrum. Tack vare gavelläget kan du med enkla medel sätta upp en vägg och skapa ytterligare ett rum.

Brf Söderby 2:14 är belägen utmed Söderbyleden, en trivsam del av Brandbergen med Tyresta Nationalpark som nära granne. Du har även goda kommunikationer med direktbussar till både Gullmarsplan och Centrala Handen. Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.