Oxens Gata 248 / Brandbergen / Haninge

Gavellägenhet med inglasad balkong!

Slutpris
1 600 000 kr
Boarea
66 kvm
Avgift
3 885 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
1 (Hiss finns)
Såld
2019-11-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Oxens Gata såldes av oss 2019-11-13. Se alla våra försäljningar i Brandbergen samt även på Oxens Gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brandbergen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Oxens Gata 248 välkomnas du in i denna perfekt planerade gavellägenhet i genomgående gott skick. Här bor du på 66 kvadratmeter som fördelas på två rum och kök. En social bostad där ljuset adderar en härlig och lättsam känsla till bostaden.

Denna tvåa består av hall, vardagsrum, kök, badrum och ett sovrum. I det rymliga och lättmöblerade vardagsrummet möts vi bland annat av härliga umgängesytor, fönster åt två håll och plats för soffa och matgrupp. Köket är modernt och funktionellt med generösa arbetsytor och höga skåp. I badrummet finns toalett, dusch, kommod och badrumsskåp. Sovrummet är rogivande och har platsbyggda garderober och plats för dubbelsäng.

I vardagsrummet hittar vi utgången till bostadens inglasade balkong med trätrall och plats för matbord och stolar. Här kan du njuta av både frisk luft och solens strålar tillsammans med nära och kära.

Brandbergen är ett naturnära, familjevänligt och attraktivt område med biograf, butiker, restauranger, vackra grönområden och idrottshall inom promenadavstånd.
Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Brandbergen

Naturnära Brandbergen är beläget mellan Handen och Vendelsö och granne med Tyresta Nationalpark med en av de största och finaste urskogarna i Sverige. Brandbergen är ett mångkulturellt samhälle med ett färgglatt lokalt centrum med bl. a. bowlinghall och stoltserar med Haninges enda biograf.

Brandbergen Centrum

I Brandbergens centrum har man ett stort utbud av butiker mm. Här finns bl a livsmedelsbutiker, restaurang, frisör, apotek, försäkringskassa, vårdcentral och skatteverket. Det är även nära till alla stormarknader som ligger ut med Gudöbroleden samt till Haninge Centrum.

Naturområde

I Brandbergen centralt finns ett parkområde och i anslutning till detta finns bl a ett utomhusbad, bollplaner och lekytor. Det finns bostadsnära naturområden med motionsspår. Några kilometer bort från Brandbergen finner man Tyresta nationalpark och i Tyresta by finns café, mindre djurhållning och Nationalparkernas hus. Nära Brandbergen ligger också Skutans Gård som är en ideellt föreningsdriven hästgård för barn och ungdomar i Haninge

Kommunikation

Brandbergen har goda kommunikationer. Lokalbusslinjer till Haninge Centrum, ICA Maxi, port 73 och pendeltåg samt till andra kommundelar och Tyresö. Direktbuss till Stockholm C och snabbuss till Gullmarsplan. Restid till Stockholms city med bil tar ca 20 min. Brandbergen har ett bra utbyggt nät av gång- och cykelvägar.

Brandbergens/Svartbäckens förskolor.

Brandbergsskolan F-9. Svartbäckskolan F-6, Haninges musikklasser Brandbergsskolan 4-9. Brandbergens förskolor; Trombonen, Tamburinen, Trumman, Fasanen och Dragspelet.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.