Stenbockens gata 119 / Brandbergen / HANINGE

Utsikt mot Globen från 7:de våningen! HISS finns!

Slutpris
1 640 000 kr
Boarea
46 kvm
Avgift
3 092 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
7 av 7 (Hiss finns)
Såld
2017-06-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Stenbockens Gata såldes av oss 2017-06-01. Se alla våra försäljningar i Brandbergen samt även på Stenbockens Gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brandbergen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett av Brandbergens finaste lägen, högst upp i hus med hiss och uppskattat fritt västerläge, ligger denna ytterst välplanerade 2:a som bjuder på milsvid och svindlande utsikt. Förutom ett stilfullt boende är lägenhetens signum just den fria utsikten där Globen skådas en molnfri dag och stora delar av Haninge kommuns siluett visar upp sig och bidrar till en ständigt föränderlig utsikt, dag som natt, vinter som sommar.
Lägenheten disponerar över ett rymligt sovrum utrustat med lyxiga skjutdörrsgarderober, helkaklat badrum, generöst vardagsrum med härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och ett praktiskt kök, renoverat 2015, med nyare maskinell utrustning. Längst ned i huset finns både tvättstuga och källarförråd.

Brf Väduren är Haninges största förening med mer än 900 lägenheter. Till ditt förfogande finns föreningslokal, tvättstugor och övernattningslägenhet för dina gäster. Underbara grönytor erbjuds utanför boendet och det är endast ett par hundra meter till Brandbergens centrum med bl. a restauranger, bowlinghall och Haninge kommuns enda biograf. Utomhusbassäng finns sommartid och strövområden i Tyresta Nationalpark erbjuder naturupplevelser i en av Sveriges äldsta urskogar.
Utmärkta kommunikationer finns till Gullmarsplan samt kommunens olika delar däribland Haninge Centrum beläget ca 5 min bort som erbjuder pendeltågskommunikation till bl a Stockholm Central.
I ditt absoluta närområde finns flertal handelsplatser, inomhusgallerior samt idrottsanläggningar.

Varmt välkommen till en lägenhet värd besöket!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration