Sök Meny
Såld

HANINGE / Brandbergen / Stenbockens gata 119

Utsikt mot Globen från 7:de våningen! HISS finns!

Med ett av Brandbergens finaste lägen, högst upp i hus med hiss och uppskattat fritt västerläge, ligger denna ytterst välplanerade 2:a som bjuder på milsvid och svindlande utsikt. Förutom ett stilfullt boende är lägenhetens signum just den fria utsikten där Globen skådas en molnfri dag och stora delar av Haninge kommuns siluett visar upp sig och bidrar till en ständigt föränderlig utsikt, dag som natt, vinter som sommar.
Lägenheten disponerar över ett rymligt sovrum utrustat med lyxiga skjutdörrsgarderober, helkaklat badrum, generöst vardagsrum med härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och ett praktiskt kök, renoverat 2015, med nyare maskinell utrustning. Längst ned i huset finns både tvättstuga och källarförråd.

Brf Väduren är Haninges största förening med mer än 900 lägenheter. Till ditt förfogande finns föreningslokal, tvättstugor och övernattningslägenhet för dina gäster. Underbara grönytor erbjuds utanför boendet och det är endast ett par hundra meter till Brandbergens centrum med bl. a restauranger, bowlinghall och Haninge kommuns enda biograf. Utomhusbassäng finns sommartid och strövområden i Tyresta Nationalpark erbjuder naturupplevelser i en av Sveriges äldsta urskogar.
Utmärkta kommunikationer finns till Gullmarsplan samt kommunens olika delar däribland Haninge Centrum beläget ca 5 min bort som erbjuder pendeltågskommunikation till bl a Stockholm Central.
I ditt absoluta närområde finns flertal handelsplatser, inomhusgallerior samt idrottsanläggningar.

Varmt välkommen till en lägenhet värd besöket!

Sponsrade länkar
HANINGE / Brandbergen
Stenbockens gata 119
Slutpris: 1 640 000 kr
Boarea: 46 kvm
Avgift: 3 092 kr/mån
Driftkostnad: 200 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Våning: 7 av 7 (Hiss finns)
Såld: 2017-06-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Brandbergen / Stenbockens Gata