Tvillingarnas Gata 343 / Brandbergen / Haninge

Generös 3:a i populärt och barnvänligt område.

Slutpris
1 600 000 kr
Boarea
84 kvm
Avgift
5 668 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3
Såld
2019-08-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Tvillingarnas Gata såldes av oss 2019-08-23. Se alla våra försäljningar i Brandbergen samt även på Tvillingarnas Gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brandbergen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här finner vi en generös 3:a med närhet till alla bekvämligheter man kan önska.
Tre trappor upp i byggnaden på bekvämt avstånd från centrum, skolor, bad och natur finns denna pärla med optimal planlösning och gott om ljusinsläpp.
Generösa sociala ytor i kombination med bra sovrum och ett stort kök blir det svårt att inte falla för denna bostad.

Närområdet präglas av grönska och natur. Det lokala centrumet, ca 300 m bort, erbjuder både bio och bowling samt flertal restauranger och mataffärer. Inom gångavstånd nås flertal handelsplatser såsom Haninge Centrum och Port 73 och Tyresta Nationalpark lockar strax bakom knuten med fantastiska naturupplevelser och sagolika motionsslingor.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Brandbergen

Naturnära Brandbergen är beläget mellan Handen och Vendelsö och granne med Tyresta Nationalpark med en av de största och finaste urskogarna i Sverige. Brandbergen är ett mångkulturellt samhälle med ett färgglatt lokalt centrum med bl. a. bowlinghall och stoltserar med Haninges enda biograf.

Brandbergen Centrum

I Brandbergens centrum har man ett stort utbud av butiker mm. Här finns bl a livsmedelsbutik, restaurang, frisör, apotek, bio och bowling. Det är även nära till alla stormarknader som ligger ut med Gudöbroleden samt till Haninge Centrum.

Naturområde

I Brandbergen centralt finns ett parkområde och i anslutning till detta finns bl a ett utomhusbad, bollplaner och lekytor. Det finns bostadsnära naturområden med motionsspår. Några kilometer bort från Brandbergen finner man Tyresta nationalpark och i Tyresta by finns café, mindre djurhållning och Nationalparkernas hus. Nära Brandbergen ligger också Skutans Gård som är en ideellt föreningsdriven hästgård för barn och ungdomar i Haninge

Kommunikation

Brandbergen har goda kommunikationer. Lokalbusslinjer till Haninge Centrum och pendeltåg samt till andra kommundelar och Tyresö. Direktbusslinjer till Stockholm och snabbuss till Gullmarsplan. Restid till Stockholms city med bil tar ca 20 min. Brandbergen har ett bra utbyggt nät av gång- och cykelvägar.

Skolor och barnomsorg

Brandbergsskolan F-9. Haninges musikklasser Brandbergsskolan 4-9. Brandbergens förskolor; Trombonen, Tamburinen, Trumman och Dragspelet.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.