Pumpvägen 31

Pumpvägen 31

Slutpris

3 950 000 kr


Mariedal— Bro— Upplands-Bro

Pumpvägen 31


Slutpris
3 950 000 kr

Mariedal— Bro— Upplands-Bro

När allt bara känns helt rätt!

Se hit! Detta är ett fantastiskt litet hus som har allt det där man drömmer om. Med sitt superfina kök, vackra duschrum, fina ytskikt, välvårdade inre och yttre samt extra utrustning såsom gjutjärnskamin, luftvärmepump, fiber och självrengörande spabad är huset oemotståndligt! Stor, härlig och södervänd tomt med många soltimmar, grusad uppfart med plats för flera bilar, trevligt garage och en mycket fin gäststuga med påbyggt vedförråd. Ett stort trädäck med en ny pergola är den givna samlingspunkten för släkt och vänner. Rogivande miljö med få grannar samt inramande skog, öppna ängar och intill områdets vändplan. Mariedal är ett underbart område med naturen som granne och nära Lejondalssjön som erbjuder bad samt fiske om sommaren och skridskoåkning om vintern. Bussförbindelser finns från stora vägen ett par minuter bort. Se gärna kompletterande information under "Dokument & Länkar". Tillträde enligt överenskommelse. Stället som ger ett habegär - gå in och kika på bilderna så förstår Ni! Varmt välkommen!


Boarea
80 kvm
Driftkostnad
24 479 kr/år
Tomtarea
1 427 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-08-20

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.