Dillkronan 3 / Aspvik Koloniområde / Bro / Upplands-Bro

Mysig kolonilott med fin lättskött tomt i populär förening!

Slutpris
560 000 kr
Boarea/biarea
15/12 kvm
Driftkostnad
7 940 kr/år
Tomtarea
300 kvm
Rum
1 rum (1 sovrum)
Såld
2020-08-04
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Dillkronan 3 såldes av oss 2020-08-04. Se alla våra försäljningar i Bro

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Aspvik Koloniområde är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ta chansen att förvärva en mysig kolonilott med fin lättskött tomt, i en förening med härlig atmosfär! I populära och omtyckta Aspviks Koloniträdgårdsförening, på Dillkronan 3, saluförs nu en mysig kolonistuga med fin lättskött tomt, med goda odlningsmöjligheter. Fin grönska omfamnar hela lotten med fina tujor, blommor och växter. Här får du njuta ifred i din egna oas bland trevliga grannar! Mysig kolonistuga om 15m² som är nyligen uppfräschad med nymålade väggar, golv, installerat kök och delvis omdragen el, samt målad fasad. Stugan har en trevlig veranda med plats för både sällskapsdel och förvaring. Lättskött plantomt om ca 300 m² med mycket grönska runt om och bra odlingsyta. Möjligheten finns att efter föreningens godkännande upprätta ett växthus om 10 m² samt att med befintligt godkännande från granne bygga en lekstuga på tomten om det så önskas. Gäststuga finns på tomten med ett skjul i anslutning för förvaring. Goda kommunikationer från Stockholm City, pendeltåg tar ca 27 minuter från T-centralen och sedan buss 555 med ca 10 minuters och med hållplatsen precis utanför!

Aspviks Koloniträdgårdsförening - Föreningen äger marken och därmed skrivs ett arrendeavtal för marken med föreningen. En årlig avgift betalas kvartalsvis till föreningen för sopor och vatten. Sommarvatten på tomten. Mycket bra kommunikationer till stugan då bussen stannar i stort sett utanför koloniområdet. Föreningen ordnar med gemensamma aktiviteter och dylikt vilket bidrar till god stämning och en stark gemenskap. Välkommen hit och njut en stund i en fantastisk oas! Koloniområdet är mycket aktivt och har många olika träffar som loppis, café, midsommarfirande, valborgsfirande mm. Trädgårdsintresse är en fördel eftersom alla är måna om att man sköter om sin egen del på bästa sätt. Städ- och arbetsdagar ingår, ca tre per år. Det är inga problem att vara här under vintertid. På området finns även vintertid dusch och toalett samt vatten att använda. Sommartid finns många toaletter, duschar och även en gemensam park som man får använda till sammankomster osv. Ett litet bibliotek, lekpark samt toalett och dusch finns också på området. Området runt omkring består av hästgårdar och hagar med fina promenadstigar till de närliggande sjöarna. Både vid Örnässjön och Lillsjön finns både möjlighet att bada och fiska. Som medlem i föreningen finns möjlighet att även arrendera en separat odlingslott om ca 50 kvm i utkanten av området för 60 kr/år - för dessa finns en separat kö.

Tillträde- det sker oftast på en lördag med ordförande där man sak först bli godkänd i föreningen. Därefter betalar man in totalt beloppet och sedermera är man ägare av en kolonilott! *
Flexibelt tillträde.


Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Att bo i Aspvik / Håtuna / Eriksberg

Området Aspvik ligger naturskönt. Här finns ett stort koloniområde, hästgårdar, lantligt belägna villor och vacker skog. Närhet till både Örnässjön, Lillsjön samt Mälaren. Goda bussförbindelser till Kungsängen och Bro.

Fritid och närservice

Gillar du golf och hästar? Då kan du inte bo bättre! Här finns Bro Park (Galoppbanan), flertalet ridhus, högklassiska golfbanor som Bro Hof i Bro, Kungsängen GK samt Bro-Bålsta golfklubb i närområdet. Dessutom finns vacker natur med strövområden och flertalet fina bad, bl.a vid Lejondalssjön och Mälaren. Bro centrum ligger mitt i Bro och erbjuder livs, simhall med äventyrsbad, sporthall, bibliotek samt flera affärer och restauranger. Stormarknad (Willy:s) ligger vid den norra avfarten från motorvägen, ytterligare stormarknader finns i Kungsängen (Lidl och Stora Coop).

Kommunikationer

Bra kommunikationer med närhet till Stockholm, Enköping och Sigtuna/Arlanda. Pendeltåg som avgår 2 ggr/h mot Stockholm central samt mot Bålsta. I rusningstrafik går tågen oftare. Två på/avfarter till E18 mot Stockholm och Enköping.

Skolor och barnomsorg

Det finns flera förskolor och skolor i Bro. Gymnasieskola erbjuds i Kungsängen. För information se kommunens hemsida www.upplands-bro.se.

Mäklarhuset - Ett smart val i Upplands-Bro

Mäklarhuset i Upplands-Bro är ett härligt gäng fastighetsmäklare och medarbetare med mycket nöjda kunder! Vi har lång erfarenhet och är kända för vår höga kundnöjdhet, vårt breda kontaktnät, vår lokalkännedom och vårt smarta verktyg som leder till en lyckad bostadsaffär. Vi hjälper er igenom hela försäljningsprocessen där vi startar med stylingtips och avslutar inte förrän deklarationen är klar året efter er försäljning. Enkelt, tryggt och med mycket hög servicekänsla! Ring oss för en fri värdering, tel. 08-581 715 30.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.