Mäklare i Norrtälje

Niklas Davidsson

Niklas Davidsson

Niklas Davidsson

Fastighetsmäklare / Delägare

Kontor
Norrtälje

Mäklare i Norrtälje

Niklas Davidsson

Hej och varmt välkommen, mitt namn är Niklas Davidsson och jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2019. Jag har sålt allt från bostadsrätter, fritidshus, villor till tomter. Jag bor och är uppvuxen i norra delen av Norrtälje kommun.

Driven, lyhörd och noggrann fastighetsmäklare med snabb återkoppling!

Mitt fokus i en bostadsaffär är ni, kunderna. Jag har ett genuint intresse i att du som köpare eller säljare ska uppleva god service och trygghet genom er bostadsaffär. Att vara påläst, inlyssnande samt driven skapar en perfekt dynamik i en bostadsaffär. Jag möter både köparen och säljarens förväntan, frågor och krav kring en bostadsaffär. Att ge allt i varje affär är något jag lägger mycket vikt i och att kunna få dig att vilja rekommenderar mig vidare till nära och kära är mitt mål med varje affär. Att vara tillgänglig och att ge snabb återkoppling är mitt signum! Kort och gott så lämnar jag inget åt slumpen i mina affärer.

Lokalkännedom

Att få förmedla fastigheter och bostäder på min ”hemmaplan” betyder mycket för mig och jag ser det som en ynnest. Att känna till ortens alla smultronställen och allmän service ger mig en styrka i att sälja på ”hemmaplan”, jag säljer inte in enbart bostaden utan även området vilket kan vara avgörande av ett bostadsköp.

-

Jag arbetar främst i Norrtäljestad och norradelaran av Roslagen som Björkö, Grisslehamn, Hallstavik, Herräng, Älmsta samt hela Väddö med omnejd. Varmt välkommen att kontakta mig för rådgivning i er bostadssituation!

Google reviews
4.1

HittaMäklare
4.8Mäklare & medarbetare


Tommy Beijer

Fastighetsmäklare / Delägare
Talar även engelska.

Carina Säll

Nyproduktionssäljare
Talar även engelska, italienska.

Michelle Cardonius Friberg

Fastighetsmäklare / Delägare
Skärgårdsmäklare

Lena Sjöstedt

Fastighetsmäklare
Skärgårdsmäklare
Talar även engelska.

Kundrecensioner

4,1

Niklas Davidsson på Mäklarhuset var ett oerhört stöd i en komplicerad fastighetsaffärer. Jag kan varmt rekommendera honom.
Björn Widell
Det tar lite tid för att kunna sälja min lägenhet, fick en -16% mindre av Utgångspris, men jag var glad med Niklas som min mäklare. Jag kan rekommendera dem, jag kanske hade inte tur, tid/plats eller situation med höga räntor m.m. ⭐️⭐️⭐️⭐️
Laura Muñoz Sancho

Hitta till oss


Mäklarhuset Norrtälje Sjötullsgatan 7 761 30 Norrtälje Fakturaadress: Box 12 186 21 Vallentuna

Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.