Behållare Behållare
Dela

Lagmansboda, Bro, Upplands-Bro

Referensnummer
489 496
Upplåtelseform
Äganderätt

Bygg ditt drömhus i lantlig miljö!

Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Dela
Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig för att boka en tid som passar. Vid avtalad tid kommer en mäklare som är expert på just ditt område att besöka dig och ni går tillsammans igenom din bostad. Du får sedan en muntlig värdering på plats.
Kostnadsfri muntlig värdering
Rådgivning
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.
Värdera din bostad

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Området

Att bo i Lagmansboda

Lantlig miljö på lugn återvändsgata med ängar och skog runt knuten.
Lagmansbodavägen ligger med infart från Enköpingsvägen, nära en ridskola och Aspviks kolonistugeområde.
Vacker natur som granne och Örnässjön inte allt för långt bort. När du kommer in i området infinner sig lugnet och fågelkvitter tar vid samtidigt har du närhet till både Bro- och Kungsängen centrum/stationer.

Fördelar med området

Bussar Ridning Lugnt Hundvänligt Glesbebott Landsbygd Barnvänligt

Kommunikationer

Bussförbindelser från Enköpingsvägen mot både Kungsängen och Bro där pendeltåg mot Bålsta och Stockholm trafikerar.
Närhet till Stockholm, Enköping och Sigtuna/Arlanda. Pendeltåg som avgår mot Stockholm central samt mot Bålsta. På/avfarter till E18 mot Stockholm och Enköping.

Fritid och närservice

Gillar du golf och hästar? Då kan du inte bo bättre! Här finns Bro Park (Galoppbanan), flertalet ridhus, högklassiska golfbanor som Bro Hof i Bro, Kungsängen GK samt Bro-Bålsta golfklubb i närområdet. Dessutom finns vacker natur med strövområden och flertalet fina bad, bl.a vid Lejondalssjön och Mälaren. Bro centrum ligger mitt i Bro och erbjuder livs, simhall med äventyrsbad, sporthall, bibliotek samt flera affärer och restauranger. Stormarknad (Willy:s) ligger vid den norra avfarten från motorvägen, ytterligare stormarknader finns i Kungsängen (Lidl och Stora Coop).

Skolor och barnomrorg

Förskolor och skolor upp till gymnasium finns i kommunen, både kommunala och privata alternativ.
För mer information se kommunens hemsida.
https://upplands-bro.se/barn--utbildning.html

Mäklarhuset - Smart val i Upplands-Bro.

Mäklarhuset i Upplands-Bro är ett härligt gäng fastighetsmäklare och medarbetare med mycket nöjda kunder! Vi har lång erfarenhet och är kända för vår höga kundnöjdhet, vårt breda kontaktnät, vår lokalkännedom och vårt smarta verktyg som leder till en lyckad bostadsaffär. Vi hjälper er igenom hela försäljningsprocessen där vi startar med stylingtips och avslutar inte förrän deklarationen är klar året efter er försäljning. Enkelt, tryggt och med mycket hög servicekänsla! Ring oss för en fri värdering, tel. 08-581 715 30.

Kontakta mäklaren
Är det något mer du vill veta om bostaden?
Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering?
Kontakta mäklaren