Målarvägen 28

Målarvägen 28

Slutpris

3 200 000 kr


Gamla Bro— Bro— Upplands-Bro

Målarvägen 28


Slutpris
3 200 000 kr

Gamla Bro— Bro— Upplands-Bro

Välbevarat radhus för familjen!

På den lummiga och lugna återvändsgata Målarvägen mitt i gamla Bro erbjuds nu det hemtrevliga radhuset för familjen! Välbevarat radhus om 124m² med gedigna renoveringar som har utförts med åren, ett axplock är nya fönster, kök, uteplatser, luftvärmepump m.m.
Radhuset har en välkommande asfalterad entré, förråd med god förvaringsplats, stor trätrall där morgonkaffet kan avnjutas med solen. Innanför dörren möts du av en trevlig hall med ingång till den praktiska tvättstugan, gäst wc samt köket. Ljust modernt kök från IKEA anno 2014 med mysig matplats i anslutning, stort och lättmöblerat vardagsrum med stort fönsterparti med fint ljusinsläpp samt utgång till tomten och uteplatsen. En trappa upp möts du av ett allrum som binder ihop samtliga rum på övre plan. 4 st. gedigna och lättmöblerade sovrum som fått en uppfräschning under åren, från ena sovrummet nås den mysiga balkongen i sydväst. Stilfullt helkaklat duschrum med golvvärme och mysfaktorn bastu i anslutning. Planlättskött tomt(friköpt) med fin omramning av staket, stor trätrall under tak med en gräsyta för lek, förråd i anslutning. P-plats och garageplats i länga samt VA ingår i samfälligheten. Läs gärna underhållsplanen för huset under bilagor!

Gamla Bro - Lugnt och populärt område för familjen med närhet till natur, pendeltågstation och Bro centrum. I Bro Centrum finner du äventyrsbad, aktivitetspark, tandläkare, florist, restauranger, Ica, apotek m.m. Stormarknaden Willy’s, diverse affärer och gym nås med ca 5 minuters bilfärd. I övrigt har kommunen att erbjuda ett naturliv med många friluftsområden och fina bad runt Mälaren och insjöar, 15 minuters bilfärd till attraktiva golfbanor som Bro Hof m.m. Ridhus 5 minuter bort.

Besiktigat & Energideklarerat, tillträde enligt överenskommelse.

Hjärtligt välkomna på visning!


Boarea
124 kvm
Driftkostnad
46 058 kr/år
Tomtarea
173 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2021-01-20

Mäklarhuset Norrtälje

Denna radhus på Målarvägen såldes av oss 2021-01-20. Se alla våra försäljningar i Bro samt även på Målarvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.