Målarvägen 4,1tr

Målarvägen 4,1tr

Slutpris

1 595 000 kr


Gamla Bro— Bro— Upplands-Bro

Målarvägen 4,1tr


Slutpris
1 595 000 kr

Gamla Bro— Bro— Upplands-Bro

2:a för den kräsne med krav på läge och kvalité!

Nu är den här! Bostaden för den kräsne med krav på stil, läge och förening! I lunga och lummiga Gamla Bro på Målarvägen 4 en trappa upp saluförs nu en toppfin 2:a om ca 54 m² som totalrenoverades 2016. Bostaden är genomgående stilren med ekparkett och vitmålade väggar samt välplanerade kvadratmetrar. Elegant helkaklat modernt duschrum i moderna färger anno 2014, ljust hemtrevligt kök från IKEA med med god arbetsyta och fullutrustat för kocken samt matplats för gästerna. Gediget sovrum med rymlig klädkammare. Luftigt och lättmöblerat vardagsrum med utgång till den mysiga balkongen under tak där kvällssolen kan avnjutas och skåda över föreningens fina grönområden! Fiber via Telenor, stort källarförråd i huset, p-plats utanför porten som går att hyra för en låg peng samt närhet till tvättstuga, oslagbart låg månadsavgift med bra fördelar, närhet till centrum och pendeltåg med avgång mot Stockholm central och Bålsta, resa till city tar ca. 30 min och går i kvartstrafik morgon och kväll. Här bor du kompromisslöst helt enkelt!

Brf Prosten - Extremt stabil och populär förening som är beläggen i lugna och lummiga Gamla Bro, här trivs man helt enkelt ! Föreningen är stambytt genom relining så sent som 2011-2012. och utanför entréporten finss p-plats. Med ca 5 minuters gång når du Bro Centrum här finner du äventyrsbad, aktivitetspark, tandläkare, florist, restauranger, Ica, apotek m.m. Stormarknaden Willy`s, diverse affärer och gym(nordicwellness) nås med ca 10 minuters bilfärd. Besök gärna föreningens hemsida för mer information. Även nära ut till E18 via nya av- och påfarten samt till Upplandsleden och vackra Lejondalssjön!

Föreningen är näst intill obelånade samt en stadig kassa för kommande underhåll! Fasadtvätt är inplanerad under våren!

Tillträdet önskas gärna mitten av maj eller enligt överenskommelse, varmt välkommen på visning!


Boarea
53.8 kvm
Avgift
2 093 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-03-01

Mäklarhuset Norrtälje

Denna lägenhet på Målarvägen såldes av oss 2021-03-01. Se alla våra försäljningar i Bro samt även på Målarvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.