Norrgårdsvägen 7,1tr

Norrgårdsvägen 7,1tr

Slutpris

1 790 000 kr


Gamla Bro— Bro— Upplands-Bro

Norrgårdsvägen 7,1tr


Slutpris
1 790 000 kr

Gamla Bro— Bro— Upplands-Bro

Hemtrevlig 3:a med unika chanser!

Ta chansen att förvärva en bostad som kan ombesörja sig själv ekonomiskt, ge dig en biljett in på bostadsmarknaden eller perfekt utrymmen för den moderna familjen. På lummiga och omtycka Norrgårdsvägen en trappa upp saluförs nu en hemtrevlig 3:a om 74m² med uthyrningsdel. Här möts du av en smart avskalad bostad med en uthyrningsdel med egen entré från trappuppgången, mindre helkaklat duschrum som stamrenoverades 2002, vrå med diskho som går med enkla medel att fixa till ett pentry samt ett gediget sovrum med vacker utsikt mot den lummiga innergården. Med enkla medel går det lätt att upprätta en dörr mellan hallarna och på så sätt skapa privata ytor och skala av lägenheten till två (se planlösning). Bodelen erbjuder en välkomnade hall med hatthylla och kapphängare, ett stort och charmigt kök med matplats, gediget sovrum, helkaklat badrum med badkar som stamrenoverades 2002, luftigt och lättmöblerat vardagsrum med access till balkong där du kan avnjuta eftermiddag- och kvällssol samt ser ut över den lummiga innergården och grönska. Tvättstuga, källarförråd och matkällare i huset, föreningens parkering ligger i anslutning till bostaden som går att hyra för den låga pengen (119kr/mån), trevlig lokal matbutik runt hörnet.


Brf Norrgärdet - Omtyckt och solid föreningen med trevlig och lummig innergård, bostadsrättsföreningens lån per m² bostadsyta (årsredovisning 2019): 2 055 kr. På 3 minuters gång når du både Bros centrum med välsorterat utbud av all service samt pendeltågstation med avgång mot Stockholm och Bålsta, resa in till city tar ca 30 minuter och går i kvartstrafik på morgnar och kvällar. Med cirka 10 minuters bilfärd är du på E18 både norr och södergående. Du når skolor på gångavstånd (F-9) och sedan finns gymnasium i Kungsängen. Trevliga gång- och cykelvägar som tar dig runt i vackra Bro. Bro centrum ligger runt hörnet och där finner du äventyrsbad, tandläkare, florist, restauranger, Ica, apotek m.m. Stormarknaden Willy`s, diverse affärer och gym nås med ca 10 minuters bilfärd. I kommunen finns tre högklassiga golfbanor, båthamnar, elljusspår, bangolf, tennis- och pingishus, idrottsplatser, ridhus och mycket annat.

Tillträde önskans i maj eller enligt överenskommelse. Hjärtligt välkommen på visning!


Boarea
74 kvm
Avgift
4 232 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-03-18

Mäklarhuset Norrtälje

Denna lägenhet på Norrgårdsvägen såldes av oss 2021-03-18. Se alla våra försäljningar i Bro samt även på Norrgårdsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.