Sollidsvägen 1

Sollidsvägen 1

Slutpris

4 800 000 kr


Bro— Upplands-Bro

Sollidsvägen 1


Slutpris
4 800 000 kr

Bro— Upplands-Bro

Sällan återkommande möjlighet!

Drömmer ni om ett liv på landet där ängar och skog är er närmsta granne, men vill ändå ha närhet till närservice? Bra! Nu har ni äntligen chansen att förvärva en större fastighet belägen bara sju minuter från Kungsängens centrum. Fastigheten inhyser flera hus med möjlighet till uthyrning eller som ett generationsboende. Fastigheten har anor till tidigt 1900 tal och jorden har brukats för olika ändamål under tidens gång. Här har tidigare ägare haft hästar och odlat potatis. Nu väntar denna fastighet på nya ägare som vill fortsätta bruka marken och föryngra husen.

Hus 1 med adress Sollidsvägen 1 nyttjas idag av lagfaren ägare och är om ca 65+5 m2. Huset är fördelat på 3 rok med två badrum. Huset är placerat längst fram på tomten. Ni kommer in i en hall och har kök till höger direkt vid entrén. Från köket når ni ett allrum och toalett. På ovanplan finns två sovrum och en större balkong som är soldränkt under de flesta timmarna på dygnet.

Hus 2 med adress Sollidvägen 3 står idag tomt och erbjuder mängder med charm och möjligheter. Huset är 45+45 m2 stort och beläget i hörnet på tomten. Här erbjuds två rum och kök samt wc på ovanplan. Badrummet har klinker på golvet och kakel i duschutrymmet. Källaren är oinredd och har separat ingång, men kan också nås från ovanplan. Notera att delar av huset står utanför tomtgränsen.

Hus 3 har ett vidbyggt garage och en jordkällare under huset samt en härlig altan under tak vid entrén. Ni välkomnas in i en hall som leder er till vidare till köket. Här finner ni ett nyare kylskåp och en diskmaskin. Från köket når ni också husets badrum med wc och duschkabin. Vidare in finner ni allrummet med imponerande takhöjd, nyare spröjsade fönster som vetter rakt ut mot markerna. Här finns alla möjligheter att skapa ett häftigt rum! Under huset finns en jordkällare om ca 35 m2, perfekt utrymme att använda som förråd.

Utöver husen på fastigheten finns också två större garage med gjuten bottenplatta samt en vedbod. Det fristående har en gång i tiden enligt säljarens utsago använts som stall.

Varmt välkomna med ert intresse för denna fastighet, här har ni en chans ni kanske bara får en gång i livet!


Boarea/biarea
170/50 kvm
Driftkostnad
89 900 kr/år
Tomtarea
16 852 kvm
Rum
8 rum
Såld
2023-07-10

Mäklarhuset Kungsängen

Denna villa på Sollidsvägen såldes av oss 2023-07-10. Se alla våra försäljningar i Bro samt även på Sollidsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.