Trädgårdsodlarvägen 18

Trädgårdsodlarvägen 18

Slutpris

3 500 000 kr


Saltvik— Bro— Upplands-Bro

Trädgårdsodlarvägen 18


Slutpris
3 500 000 kr

Saltvik— Bro— Upplands-Bro

Pärlan vid Mälaren!

Helt underbart litet hus i vackert Mälarlandskap! Hela huset är förnyat sista åren och är i ett inflyttningsklart skick! Lämna stadspulsen och samhället bakom Dig och kör in på den slingriga grusvägen som tar Dig ända ner till Mälarens glittrande vatten. Här ligger pärlan till hus med sin härliga tomt med varierad flora, magnifika pooldäck och sjöutsikt. Känn stressen lämna kroppen och kliv in i Ditt nyrenoverade och smakfulla hem med vy mot Mälaren! I Bro finns skola, förskola, natur, golfbanor samt gångavstånd till Bro centrum och pendeltåg. Goda kommunikationer med pendeltåget som tar ca 30 min till Stockholm City och går i kvartstrafik vid rusning morgon och kväll. Besiktigat och energideklarerat - se pdf:er. Önskas en individuell visning med tanke på Coronaviruset? Ring oss!


Boarea/biarea
69/29 kvm
Driftkostnad
22 790 kr/år
Tomtarea
746 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-03-26

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.