Vallmostigen 48 / Finnsta gård / Bro / Upplands-Bro

Väldisponerad 3:a med radhuskänsla!

Slutpris
2 030 000 kr
Boarea
77 kvm
Avgift
4 580 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 1 (Hiss finns ej)
Såld
2020-02-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på vallmostigen såldes av oss 2020-02-03. Se alla våra försäljningar i Bro samt även på vallmostigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Finnsta gård är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till en väldisponerad lägenhet med radhuskänsla i barnvänligt område! Stor uteplats i väst med tak där man får njuta av kvällssolen samt en inbjudande entré som ger känslan av ett radhus. Om 77m² så erbjuds ett nytt kök från 2018 med exklusiva tillval, trevligt vardagsrum med matplats i anslutning samt utgång till uteplatsen. Stort grovbadrum, 2.st gedigna sovrum, stor klädkammare med god plats för förvaring. Nya Innerdörrar 2020!


Brf Finnsta gård är en förening med stabil ekonomi och god stämning. Många fördelar som närhet till tvättstugan, miljörum, parkering, tvättstuga, gemensamhetslokal, festlokal med biljard samt boulebana 2 st. lekplatser och E20 både norr och södergående. I Finnsta gård har du närhet till naturen, idrottsanläggning, förskolor och grundskola, cykelvägar. Ca 10 minuters promenad till Bro centrum där du finner äventyrsbad, tandläkaren, florist, restauranger, ICA, apotek. Fiber indraget i bostaden.


För övrigt erbjuder kommunen flera fina bad om sommaren och skridskoåkning om vintern bl.a. vid Lillsjön och Gröna Udden i Mälaren. Simhall med äventyrsbad finns i Bro. Tre högklassiga golfbanor, Kungsängens GK, Bro Hof samt Bro-Bålsta golfklubb. Dessutom finns båthamn, elljusspår, bangolf, tennis, idrottsplats, ridhus och mycket annat. I Bro centrum finns ICA, tandläkare, apotek, frisörer, och butiker. Stormarknader finns på 10 minuters färd med bil.
Tillträde enligt överenskommelse! Hjärtligt välkommen på vinning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.