Växthusvägen 15, 1 tr

Växthusvägen 15, 1 tr

Slutpris

1 770 000 kr


Rosenängarna— Bro— Upplands-Bro

Växthusvägen 15, 1 tr


Slutpris
1 770 000 kr

Rosenängarna— Bro— Upplands-Bro

Fin och välplanerad 3:a med balkong i väster!

Vid Rosenängarnas villaidyll hittar ni den här fräscha 3:an med stor balkong i väster. Den välplanerade lägenheten om 64 m² erbjuder bekvämligheter som likväl diskmaskin som tvättmaskin och torktumlare. Den stora balkongen ligger i optimalt västerläge så soldyrkaren kan njuta av solen stora delar av dagen fram till sena sommarkvällar. Med genomgående parkettgolv och släta vitmålade väggar är bostaden som en tom canvas som väntar på att du ska sätta din prägel på den.
Ett varmförråd tillhör lägenheten och ligger i en separat byggnad invid parkeringen bakom huset. Busshållplats med bl.a. direktbuss till Kista finns alldeles intill. Nära skola, förskola, natur, golfbanor samt gångavstånd till Bro centrum och pendeltåg. Goda kommunikationer med pendeltåget som tar ca. 30 min till Stockholm City och går i kvartstrafik morgon och kväll. Även nära till Upplandsleden och vackra Lejondalssjön! Tillträde flexibelt, snabbt tillträde är möjligt.


Boarea
64 kvm
Avgift
4 257 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2022-01-15

Mäklarhuset Kungsängen

Denna lägenhet på Växthusvägen såldes av oss 2022-01-15. Se alla våra försäljningar i Bro samt även på Växthusvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.