Mäklare i Kungsängen, Bro, Kallhäll och Stäket

Michael Westerbom

Michael Westerbom

Michael Westerbom

Fastighetsmäklare / Delägare

Talar

Mäklare i Kungsängen, Bro, Kallhäll och Stäket

Michael Westerbom

Jag heter Michael, uppvuxen och boende i Kungsängen. Jag har jobbat med försäljning och service hela mitt yrkesliv så jag har lång erfarenhet av att möta både säljare och köpare. Min driftkraft har alltid varit nöjda kunder, och en av mina styrkor är just att möta människor. Att lyssna in och identifiera olika behov, vilket är nyckeln till en bra affär. Välkommen att kontakta mig!

"Med rötter i Kungsängen har jag ett brett nätverk och god lokalkännedom!"
Google reviews
4.3

HittaMäklare
4.9Kundrecensioner

4,3

Fantastisk lokalkännedom och duktiga mäklare, fick mycket bra betalt för min lägenhet och en mäklare som brydde sig på riktigt. Stort tack Michael!
Erik Sönnerfors
Vi hade varit i kontakt med Michael i flera år angående en eventuell flytt. Vi ville inte stressa fram ett beslut utan verkligen hitta huset att bo i länge. Michael var aldrig påstridig eller påtryckande trots att jag tappade räkningen på föreslagna hus. Sen plötsligt kom samtalet, jag hörde på rösten att nu var det något speciellt. Ett par dagar senare var allt klart och nu är vi bosatta i huset vi ska bli gamla i! Michael ser kunden, inte affären!
Jonas Kalmkvist

Hitta till oss


Mäklarhuset Kungsängen, Bro, Kallhäll och Stäket Torget 9 196 30 Kungsängen

Öppettider


Måndag-torsdag 9-17.00
Fredag 9-16.00

Ibland händer det att kontoret är stängt en kortare stund då vi alla är ute på kundmöten. Ring oss gärna på tel. 08-581 715 30 och boka en tid med oss. Hjärtligt välkomna!


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.