Follingbogatan 22

Follingbogatan 22

Slutpris

1 580 000 kr


Beckomberga— Bromma— Stockholm

Follingbogatan 22


Slutpris
1 580 000 kr

Beckomberga— Bromma— Stockholm

YTEFFEKTIV OCH KVADRATSMART 1 ROK I ATTRAKTIVA KLOCKHUSPARKEN!

RING FÖR VISNING!

- Flexibelt tillträde
- Föreningen äger marken
- Generös takhöjd
- Tillhörande källarförråd
- Gym (Puls & Träning) finns i fastigheten
- I föreningen finns även bastu, festlokal, övernattningslägenhet och hobbyrum.

Varmt välkommen till en väldisponerad och kvadratsmart etta om 23 kvm. Lägenheten ligger i en historisk fastighet anno 1929, ombyggt 2018. Bostaden erbjuder en optimal planlösning som gör den lättmöblerad och trivsam. Härligt ljusinsläpp och helt fritt från insyn. Bostaden har kvar charmen från det ursprungliga byggåret med vackra fönster med spröjs och djup nisch. Genomgående ligger en heltäckningsmatta i bostaden som ger en lyxig hotellkänsla. Väggarna är ljust målade vilket ger extra rymd!

Bor du i Brf Klockhusparken så erbjuds även på varje våningsplan ett smakfullt, fullutrustat kök med loungedel samt flertalet gemensamma balkonger. I källaren finns en väl tilltagen festlokal som man kan hyra, trevlig övernattningslägenhet samt bastu med stort duschutrymme. Det finns ingenting du kommer sakna i denna förening.

Här bor du i rofyllt område med goda förbindelser genom buss som trafikerar Solna/Sundbyberg-Blackeberg och Brommaplan-Spånga samt nära till tunnelbanan vid Islandstorget. Här finns även två välsorterade matbutiker samt flera trevliga restauranger och fik, bland annat Bromma Bistro och Arigato Sushi. En favorit bland de boende är brödbilen från Skeppsbro Bageri som regelbundet ställer sig i området och säljer nybakat. För den aktive finns gymmet Puls & Träning i byggnaden, simhall och sporthall i området samt flera trevliga promenadstråk.

Välkomna på visning!
Med vänliga hälsningar,
Emma Bogren 073-366 81 70


Boarea
23 kvm
Avgift
2 560 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2021-08-03

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Follingbogatan såldes av oss 2021-08-03. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Follingbogatan.

Boka värdering

Emma Bogren

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.