Solbergsvägen 45

Solbergsvägen 45

Slutpris

3 010 000 kr


Bromma / Mariehäll— Bromma— Stockholm

Solbergsvägen 45


Slutpris
3 010 000 kr

Bromma / Mariehäll— Bromma— Stockholm

OPTIMAL 2A HÖGT UPP I HUSET MED 2 BALKONGER!

- Två balkonger med morgon och kvällssol
- Fri parkering på föreningens parkeringsplatser
- Optimal planlösning
- Genomgående god standard
- Platsbyggda garderober i hall och sovrum för optimal förvaring
- Helkaklat och stambytt badrum
- Förberett för tvättmaskin
- Välskött och äkta förening som äger marken
- Alla stora renoveringar bakom sig
- Till lägenheten hör ett externt förråd

Det är med stolthet jag nu får jag lov att presentera den här unika bostaden med allt man kan önska och lite till! Varmt välkommen till Solbergsvägen 45 med en perfekt planerade 2:a med två balkonger som ger morgon och kvällssol! Denna bostad har mycket som är värt att lyfta fram. Charmig och smakfull 40-tals lägenhet med karakteristiska inslag men i modern tappning då tid och stjäl har lagts ner på renovering. Innanför lägenhetens dörr möts man av en fantastisk hall med diverse avhängningalternativ och goda förvaringsmöjligheter i form av platsbyggda garderober. Hallen har även inbyggda exklusiva lampor som skapar ett fantastiskt ljus. Tack vare en rymlig hall så finns här även möjlighet att ha ett hemmakontor eller ytterliga förvaringsmöjligheter om så önskas.
Modernt helkaklat och stambytet badrum med dusch och förberett för tvättmaskin. Trevligt och arbetsvänligt kök, stort sovrum med plats för dubbelsäng, väl tilltaget vardagsrum med plats för soffgrupp och diverse matmöblemang. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Här bor du i en skötsam och trevlig bostadsrättsförening. Gemensamma utrymmen som de boende kan nyttja är tvättstuga, cykelrum och en trevlig innergård.

I Mariehäll bor du nära till det mesta man kan önska sig. Här bor du med en perfekt kombination av Mariehälls fina natur med Bällstaån och parker, men samtidigt mycket kort gångavstånd till Sundbyberg och dess rika utbud av restauranger, butiker och välkända kommunikationsmedel. Ett kort promenadavstånd bort finns även Bromma Blocks, svars butikssortiment som för närvarande expanderas i både utbud och variation!

Varmt välkommen på visning!


Boarea
60 kvm
Avgift
3 473 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-11-24

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.