Tunnlandsvägen 1

Tunnlandsvägen 1

Slutpris

7 400 000 kr


Abrahamsberg— Bromma— Stockholm

Tunnlandsvägen 1


Slutpris
7 400 000 kr

Abrahamsberg— Bromma— Stockholm

VÄLPLANERAD 5:A I STABIL FÖRENING PÅ ATTRAKTIV ADRESS

Varmt välkomna till denna smakfulla femrummare perfekt placerad i eftertraktade Åkeslund. Lägenheten är genomgående renoverad och erbjuder allt man kan önska och lite till! Härlig balkong i ett fritt läge ut mot grönska med kvällssol. Lugnt och attraktivt läge med närhet till flera förskolor, skolor och grönområde. Bra kommunikationer och närservice vid Brommaplan.

Genomtänkt planlösning med 4 sovrum och härliga sällskapsytor. Smakfullt och arbetsvänligt kök, ett större badrum med tvättmaskin. I anslutning till hallen finns också en extra WC. Till lägenheten hör även ett stort vindsförråd.

Lägenheten tillhör en stabil förening med låg belåning. Föreningen har flertalet parkeringsplatser, tvättstuga och cykelrum. Barnvänligt område och härliga grönområden som exempelvis Olovslundsdammen och ett populärt promenadstråk vid charmiga Lillsjön. Olovslunds IP ligger ett stenkast bort. Gångavstånd till flertalet bra skolor: Olovslundskolan, Kristofferskolan och Abrahamsbergsskolan.

Välkommen att kontakta mig för mer information! Med vänliga hälsningar, Emma Andersson Hejll- Mäklarhuset 073-506 21 58.


Boarea
105 kvm
Avgift
6 155 kr/mån
Rum
5 rum
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2022-01-18

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Tunnlandsvägen såldes av oss 2022-01-18. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Tunnlandsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.