Tim Prasertsri, ansvarig mäklare i Bromma
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Tim Prasertsri

Ansvarig mäklare

Förberedd försäljning

Minneberg—

Bromma—

Stockholm




Minneberg— Bromma— Stockholm


Förberedd försäljning

Minneberg— Bromma— Stockholm

Renoverad tvåa på populära Svartviksslingan!


Referensnummer
500 099
Boarea
59.5 kvm
Rum
2 rum (1-2 sovrum)

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Kontakta Tim för mer information kring Anmäl intresse.

Tim Prasertsri

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.



Området
Minneberg  i stockholm

Minneberg

Det är inte bara de utmärkta kommunikationerna och servicen som gör området unikt. Det sjönära läget intill Mälaren erbjuder avkopplande promenadstråk, utegym, svalkande bad och vacker miljö. På restaurang Sjöpaviljongen kan man, förutom förstklassig mat, även njuta av den fantastiska utsikten över vattnet.


01
Fördelar med området
Båtliv Parker/Grönområden Utegym Barnvänligt Gym Nära flygplats Tunnelbana Cykelbanor Sport och friluftsliv Bussar Badstrand Tennis Båthamn Tryggt Hundvänligt

02
Kommunikationer

Goda kommunikationer med promenadavstånd till Alviks Torg eller buss 114. Med Tunnelbanan tar ca 13 minuter till City och med bil ca 10 minuter. Tvärbanan avgår från Alvik till Sickla i ena riktningen och till Sundbyberg och Solna i den andra. Även till Bromma flygplats tar man sig enkelt med buss direkt från Alviks Torg. Även Bromma flygplats tar man sig enkelt till med buss direkt från Alviks Torg. Flygbussar till Arlanda avgår såväl från Brommaplan som S:t Eriksplan, endast några hållplatser med Tunnelbanan från Alviks Torg.


03
Närservice

Vid det lilla torget i Minneberg så finns matbutik (Coop).

Alviks Torg erbjuder ett brett utbud av butiker, hälsa och inredning. Service i form av kemtvätt, frisör, postservice och bank samt en bred flora av restauranger för alla smaker. Att Alvik Torg är populärt märks tydlig med en blandning av nya trendiga varumärken som Joe & the Juice samt äldre klassiska inslag som Sjöpaviljongen. Flertalet attraktiva promenadstråk, motionsspår och badplatser finns utmed vackra Mälaren. I området finns ett flertal förskolor och även grundskolor. För den som gillar träning finns bla SATS i Alvik


04
Parkering

I Minneberg finns det boendeparkering (taxa 4) längs med gatorna till en kostnad av 500 kr/månad, Alla bostadsrättsföreningar har också garage samt parkeringsplatser så man kan stå i kö för att få en plats om man bor i någon av de 4 bostadsrättsföreningarna i Minneberg


05
Badstrand

Intill bebyggelsen så finns en mysig sandstrand i Minneberg. Perfekt att ligga och lapa sol och kunna svalka sig under sommarhalvåret.



Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Tim!

Tim Prasertsri

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.
Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.