Tunnlandsvägen 91, vån 7/8

Tunnlandsvägen 91, vån 7/8

Slutpris

3 330 000 kr


Åkeslund— Bromma— Stockholm

Tunnlandsvägen 91, vån 7/8


Slutpris
3 330 000 kr

Åkeslund— Bromma— Stockholm

VÄLPLANERAD TVÅA HÖGT UPP I HUSET I POPULÄR BRF

**FÖRHANDSVISNING KL. 18:00 PÅ ONSDAG**

- Högt upp i huset med insynsskyddat läge
- Hiss i fastigheten
- Härlig balkong
- Stabil förening med 7 lokaler
- Lummigt läge med närhet till butiker, service och kommunikationer
- Möjlighet till parkeringsplats
- Tillhörande stort källarförråd

Välkommen till en fantastisk tvåa högt upp i huset på Tunnlandsvägen 91 i Bromma. Med en yta på 61 välplanerade kvadratmeter erbjuder denna lägenhet ett mycket trivsamt boende. Lägenheten har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger en härlig känsla av rymd och ljus. I vardagsrummet finns gott om utrymme för avkoppling och umgänge med vänner och familj. Sovrummet är rymligt och här finns gott om plats för t.ex. en stor säng, skrivbord och förvaring. Badrummet är också rymligt. I bostaden finns även en väl tilltagen klädkammare och utöver denna finns ett stort källarförråd.

BRF Åkeslund 1 är en stor och stabil förening som genomgått många stora renoveringar. Bostadsrättsföreningen har mycket lokalintäkter som gör det möjligt att hålla avgifterna på en låg nivå. Här finns allt du behöver för en bekväm och trivsam livsstil. Via föreningen har man även tillgång till övernattningslägenheter, festlokal, motionslokal, bastu och hobbyrum. Utöver detta finns 107 st parkeringsplatser samt 84 garageplatser varav 4 är med laddplats.

Här bor ni ett stenkast i från Brommaplan som erbjuder goda kommunikationer med tunnelbanans gröna linje och bussar samt mataffärer (ICA och Coop), SATS-gym, restauranger, caféer, Systembolaget, apotek och övrig service. Många av de boende i området uppskattar närheten till natur & mysiga promenadstråk.


Boarea
61 kvm
Avgift
3 004 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
7 av 8 (Hiss finns)
Såld
2023-04-28

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Tunnlandsvägen såldes av oss 2023-04-28. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Tunnlandsvägen.

Boka värdering

Tim Prasertsri

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.