Bergslagsvägen 33

Bergslagsvägen 33


Brommaplan— Bromma— Stockholm

Bergslagsvägen 33



Brommaplan— Bromma— Stockholm

SMAKFULL TVÅRUMMARE HÖGST UPP I HUSET, HELT UTAN INSYN!

- Högst upp i huset
- Smakfullt renoverad
- Balkong i söderläge
- Stor och stabil förening som har 16 hyresrätter och 10 lokaler
- 5 min till tunnelbanan
- Stort tillhörande källarförråd

Äntligen får jag lov att presentera denna underbara, genomgående fräscha och renoverade lägenhet som är optimalt planerad och belägen högst upp i huset. Här erbjuds du ett fantastiskt boende med ett magiskt ljusinsläpp på attraktiv adress, omgivet av grönska och helt utan insyn.

När du kliver in i bostaden möts du av en känsla av både rymd och ljus. De genomtänkta och moderna renoveringarna har gjorts med omsorg för detaljer och kvalitet. Väggarna är målade i behagliga kulörer och det vackra golvet i parkett sträcker sig elegant genom hela lägenheten. Det generösa vardagsrummet är perfekt för avkoppling och sociala sammankomster. Med stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus kan du njuta av en härlig utsikt över den grönskande naturen utanför. Köket är en dröm för alla matlagningsentusiaster. Smakfullt renoverat och utrustat med allt du behöver gör det till en fröjd att laga mat här. Gott om förvaring och arbetsytor samt en köksö som erbjuder en perfekt plats för sociala stunder eller mysiga frukostar. Sovrum med en lugn och avslappnande atmosfär. Här får du enkelt plats med dubbelsäng och generöst med förvaring genom flertalet garderober. En oas av ro och komfort. Helkaklat badrum med tvättmaskin.

Bostaden tillhör Brf Syskrinet 14, en stor och stabil förening som genomgått flertalet stora renoveringar under åren. Föreningen har 16 hyresrätter samt 10 lokaler. Som bostadsrättsinnehavare har man tillgång till gemensamma utrymmen som tre tvättstugor, cykelförråd och gästlägenhet som finns att hyra på Bergslagsvägen 43. Kostnad 200sek per natt. Till varje lägenhet hör ett källarförråd. De är 5-8 m² stora. För de bilburna finns 9 st parkeringsplatser som kan hyras för 500:-/ mån (med elstolpar för tex motorvärmare) och 8 st garageplatser som kostar 1200:-/mån att hyra. Kö i dagsläget.

Bostaden befinner sig ett stenkast ifrån Brommaplan som erbjuder ett rikligt utbud av kommunikationer och service. Här har ni tunnelbanans gröna linje som snabbt och enkelt tar dig till Stockholms City, flera busslinjer samt flygbussar till både Arlanda och Bromma flygplats. I direkt närliggande service finner ni här restauranger, matvarubutiker, systembolag, gym, café, vårdcentral och tandvård. De som bor här uppskattar även den grönskande naturen med möjlighet till välbefinnande promenader och löpspår i exempelvis Judarskogens naturreservat eller runt Lillsjön.

Kontakta mig för mer information!
Emma Bogren - 073 366 81 70
Mäklarhuset Bromma


Boarea
56 kvm
Avgift
3 502 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-08-20

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Bergslagsvägen såldes av oss 2023-08-20. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Bergslagsvägen.

Boka värdering

Emma Bogren

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.