Bällstavägen 242A

Bällstavägen 242A

Slutpris

3 350 000 kr


Beckomberga— Bromma— Stockholm

Bällstavägen 242A


Slutpris
3 350 000 kr

Beckomberga— Bromma— Stockholm

Sällsynt och renoverat 4rok i familjevänligt område, helt insynsfritt!

Varmt välkommen till denna fantastiska och välrenoverade fyrarummare, som ligger på det andra våningsplanet i ett välskött och trivsamt bostadshus i det lugna och barnvänliga området Beckomberga. Med en boarea på 75 kvm, nymålade väggar, nytt laminatgolv i ask och genomgående hög standard är detta hemmet där komfort, stil, och kvalitet möts.

Det stilrena och renoverade köket från 2021 lockar med generösa arbetsytor och öppnar upp mot ett socialt vardagsrum och matplats, perfekt för umgänge och avkoppling. Med tre rymliga och lättmöblerade sovrum finns gott om plats för både familj och gäster. Förvaringsmöjligheterna är dessutom optimala med flera garderober och ett separat källarförråd.

Det rymliga badrummet imponerar med moderna tillval, samtidigt som hemmet erbjuder en privat och väl tilltagen inglasad balkong, perfekt för avkopplande stunder i insynsskyddat läge.

Boendet ingår i en välskött och rutinerad förening som stoltserar med en stor uteplats med grill, möjlighet att odla i pallar på gården, festlokal och en hög trivselfaktor bland de boende. Föreningen har en god ekonomi och strukturerade framtidsplaner, vilket skapar en trygg och harmonisk boendemiljö.

Placeringen i Beckomberga ger det bästa av två världar – en fridfull omgivning med närhet till stadens puls genom bekväma tillgångar till kommunikationer, livsmedelsbutiker och närsjukhus. Dessutom finns natursköna områden som Kyrksjön inom kort avstånd, perfekt för sommarbad och vinteraktiviteter.

Detta boende får du inte missa, Bällstavägen 242A har allt som behövs för en bekväm och njutbar vardag. Boka din visning och upplev själv charmen och fördelarna med att bo i denna fantastiska lägenhet!


Boarea
75 kvm
Avgift
4 544 kr/mån
Rum
4 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2024-02-02

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Bällstavägen såldes av oss 2024-02-02. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Bällstavägen.

Boka värdering

Robin Karlsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.