Barrstigen 26

Barrstigen 26


Ulvsunda— Bromma— Stockholm

Barrstigen 26Ulvsunda— Bromma— Stockholm

SMAKFULL 3:A PÅ ATTRAKTIV ADRESS MED BALKONG OCH LÅG AVGIFT!

- Otroligt låg avgift
- Sällan till salu
-Väldigt lite insyn
- Låg belåningsgrad om endast 2 142kr/kvm
- 3 hyresrätter och 4 lokaler i föreningen
- Gemensam grillplats
- Optimalt planerad
- Bra förvaringsmöjligheter
- Precis intill grönskan och villaidyllen
- Närhet till kommunikationer

På synnerligen eftertraktad adress i Ulvsunda saluförs nu denna välplanerade och mycket smakfulla 3:a med stor balkong och charmig karaktär. Lägenheten är en fantastisk sådan med välbevarade originaldetaljer som återfinns i vackert fiskbensparkettgolv mixat med moderna inslag. Generös takhöjd och stora fönster ger genomgående härligt ljusflöde och rymd i bostaden. Vidare erbjuds ett generöst vardagsrum som skapar perfekta ytor för umgänge och samvaro. Smakfullt kök utrustat med allt du behöver, helkaklat badrum med badkar och förberett för tvättmaskin. Vidare disponerar bostaden 3 rum i bra storlek där det med fördel kan användas som sovrum, barnrum, gästrum eller kontor. Den här möjligheten vill ni inte missa!

Lägenheten tillhör Brf Lillsjönäs 2228, en populär och välskött förening med god ekonomi och låg månadsavgift samt belåningsgrad om endast 2 850kr/kvm. Föreningen äger marken och har fantastiska tillgångar. Som bostadsrättsinnehavare har man tillgång till gemensamma utrymmen som tvättstuga, cykel- och barnvagnsförråd, bastu- och relaxavdelning, rum för övernattning av en till två gäster mot en kostnad om f.n. 100 kronor per natt. Rummet är utrustat med två sängar, dusch och toalett. Till varje lägenhet hör ett vinds/källarförråd. För de bilburna finns 10st garageplatser för 650kr/mån och 9st parkeringsplatser för 300kr/mån. Samtliga garage- och parkeringsplatser är utrustade med laddning av elbil.

Här bor ni i ett mycket lugnt och stillsamt område med grönskande natur och villaområde precis intill. Goda kommunikationer vid både Stora Mossen och Abrahamsberg i form av busslinjer samt tunnelbanans gröna linje. I området finns flertalet förskolor och skolor.

Välkomna att höra av er för mer information!
Hälsningar,
Emma Andersson Hejll- 0735062158.


Boarea
77 kvm
Avgift
2 759 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
2 (Hiss finns ej)
Såld
2024-03-19

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Barrstigen såldes av oss 2024-03-19. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Barrstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.