Beckomberga Allé 20

Beckomberga Allé 20

Slutpris

4 250 000 kr


Beckomberga— Bromma— Stockholm

Beckomberga Allé 20


Slutpris
4 250 000 kr

Beckomberga— Bromma— Stockholm

Ljus lägenhet högt upp i huset med fantastisk utsikt!

På fjärde våningsplanet i huset presenteras denna magiska trea ( disponeras idag som en fyra) av genomgående bra standard. Detta hem är välplanerat och bjuder på stora sociala ytor, ett otroligt ljusinsläpp som skapar en harmonisk känsla och smakfulla materialval. Här finns ett stilrent kök, ett socialt vardagsrum med plats för umgänge, för närvarande tre rymliga och lättmöblerade sovrum samt goda förvaringsmöjligheter i flertalet garderober och klädkammare. Vidare finns ett generöst badrum. Som om det inte det vore nog finns en väl tilltagen balkong där solen kan avnjutas under långa dagen. Lägenheten genomsyras av ett fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och det höga fria läget bidrar till en känsla av rymd med härlig utsikt. Ett perfekt och praktiskt hem för familjen!



Beckomberga är ett lugnt och barnvänligt område i Bromma som samtidigt har närhet till stadens puls, det bästa av två världar! I området finns närhet till förskolor, skolor, kommunikationer, livsmedelsbutiker, gym, närsjukhus mm. På kort avstånd från Beckomberga ligger Kyrksjön som är en utmärkt plats för bad på sommaren och skridskoåkning på vintern och här erbjuds också ergonomisk löpning på Ängby IP:s löparbanor eller runt Kyrksjön/elljusspåret vid Åkeshov. I Norra Ängby ligger 4H-gården Björklunds Hage med fritidsgård och parklek där barn kan klappa kaniner, får och getter. För den sportintresserade finns ett brett utbud av fritidsaktiviteter att tillgå i närområdet med bland annat golfbana, ridskola, simhall, och en uppsjö olika sporthallar.


Boarea
80 kvm
Avgift
5 288 kr/mån
Rum
3,5 rum (2-3 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2023-06-18

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Beckomberga Allé såldes av oss 2023-06-18. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Beckomberga Allé.

Boka värdering

Malou Maxe

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.