Beckomberga Ängsväg 4, Vån 2 / Bromma - Beckomberga / Bromma / Stockholm

Fantastisk 5:a med stor balkong (14 kvm) mot grönska!

Boarea
99 kvm
Avgift
5 333 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
2 av 5
Kommande försäljning

Försäljning av denna bostad är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Anmäl intresse

Välkommen till en underbar 5:a med genomgående stilrena materialval i attraktiva Beckomberga. Bostaden är ljus och luftig tack vare sin goda planering och sitt fria läge - här har inga detaljer lämnats åt slumpen. Generösa fönsterpartier som vetter åt två olika väderstreck och ger ett bra ljusinsläpp. Bostaden erbjuder ett modernt kök med goda förvaringsmöjligheter och bra med arbetsyta, vardagsrum i direkt anslutning till köket med en härlig rymd och social sällskapsyta för middagar och umgänge. Med endast ett kliv ut från vardagsrummet når du balkongen om hela 14 kvm som ligger i ett fritt och lugnt läge mot grönskan. Golvet pryds av vacker parkett och väggarna är målade i vitt. Här erbjuds du tre väl tilltagna och rofyllda sovrum samt ett stort master bedroom med direkt utgång till den mysiga balkongen. Stort badrum i tidlösa materialval utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Bostaden har även en gäst-wc. Exemplariska förvaringsmöjligheter via walk-in closet samt skjutdörrsgarderober.

Belägen i Brf Lindarnas Park som är en stabil förening med välskötta fastigheter. Månadsavgiften inkluderar värme, vatten (varmvatten debiteras separat), kabel-TV och bredband. Till bostaden hör ett vindsförråd.

Här bor du i ett mycket lugnt och trevligt område med närhet till goda kommunikationer, matbutik, natur, fantastiska promenadstråk och badplatser. Området är barnvänligt med närhet till förskolor och skolor, bland annat finns Beckombergaskolan. På gångavstånd ligger tunnelbanans gröna linje med Islandstorget som närmsta station ca 10 minuters promenad från porten, tunnelbanan tar dig in till city på ca 20 min. Buss 117 tar ca 8 minuter till Brommaplan där tunnelbanan ansluter för vidare färd till city. Idrottslivet är utbrett och i området finns sim- och idrottshallen Åkeshov och Ängby IP som används främst till fotboll och friidrott. Det är även nära till Bromma Golf med korthålsbana och golfhall samt till ridmöjligheter i Äppelvikens såväl som Vällingbys ridskola.

En bostad att trivas i som bör ses!

Kontakta mig gärna om du har frågor.

Med vänliga hälsningar,
Micaela Rebel, Mäklarhuset, 073-231 91 03

Bilder
Sponsrade länkar
Inspiration
Planritning
Fakta
Fakta
Beskrivning
 • Boarea
  99 kvm
 • Rum
  5 rum (4 sovrum)
 • Våning
  2 av 5
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2016
 • Värme och ventilationsanl.
  Byggnaden värms upp via fjärrvärme.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Beskrivning, parkering
  Föreningen har 38 st p-platser utomhus för uthyrning till en kostnad av 400 kr/månad.
Ekonomi
 • Avgift
  5 333 kr/mån
 • Ingår i avgift
  I avgiften ingår värme, internet och kabel-TV
 • Kommentar, månadsavgift
  I månadsavgiften ingår bredband och tv från Obenetwork.
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Andel i förening
  3,109 %
 • Boendekalkyl
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
 • Planerade avgiftsändringar
  Inga planerade i dagsläget. (Information tagen från årsredovisningen för 2017).
Föreningen
 • Benämning
  Brf Lindarnas Park.
 • Allmänt
  Brf Lindarnas Park är en äkta förening som bildades 2014 och som i dagsläget består av totalt 38 lägenheter. Föreningen godkänner ej juridisk person och delat ägande med 10 % som minsta ägarandel. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Brf Ekonomen i Stockholm AB.
 • Kommande renoveringar
  Inga planerade i dagsläget.
 • Kommande avgiftshöjningar
  Inga planerade i dagsläget. (Information tagen från årsredovisningen för 2017).
Området
 • Naturnära och barnvänligt område. Expansivt och uppskattat med flera nybyggen och fina grönområden med härliga lekytor och promenadstråk. Naturen finns nära bland annat Kyrksjön där man kan bada på sommaren och åka skridskor på vintern. Runt sjön finns en fin jogging/promenadslinga. Även Judarnaskogen som ligger i närheten bjuder på fantastiska grönområden, inom promenadavstånd kan du också ta dig ner till Mälaren. Idrottslivet är utbrett och i området finns sim- och idrottshallen Åkeshov och Ängby IP som används främst till fotboll och friidrott. Det är även nära till Bromma Golf med korthålsbana och golfhall samt till ridmöjligheter i Äppelvikens såväl som Vällingbys ridskola.
 • Kommunikationer
  Kommunikationerna är mycket bra, på gångavstånd ligger tunnelbanans gröna linje med Islandstorget som närmsta station ca 10 minuters promenad från porten, tunnelbanan tar dig in till city på ca 20 min. Buss 117 tar ca 8 minuter till Brommaplan där tunnelbanan ansluter för vidare färd till city. 117 har täta turer och under rusningstid går bussen var 5:e minut. 117 går även till Spånga station där anslutning finns till pendeltåg. Buss 113 går längs Bällstavägen mellan Islandstorget och Solna Centrum. Vid såväl Brommaplan som Spånga station går bussar som trafikerar de flesta områden i norra och västra Stockholm.
Sponsrade länkar

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier