Beckomberga Ängsväg 4, Vån 1 / Bromma - Beckomberga / Bromma / Stockholm

Fantastisk 5:a med stor balkong (14 kvm) mot grönska!

Slutpris
4 200 000 kr
Boarea
99 kvm
Avgift
5 333 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2018-08-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Beckomberga Ängsväg såldes av oss 2018-08-15. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Beckomberga Ängsväg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bromma - Beckomberga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en underbar 5:a med genomgående stilrena materialval i attraktiva Beckomberga. Bostaden är ljus och luftig tack vare sin goda planering och sitt fria läge - här har inga detaljer lämnats åt slumpen. Generösa fönsterpartier som vetter åt två olika väderstreck och ger ett bra ljusinsläpp. Bostaden erbjuder ett modernt kök med goda förvaringsmöjligheter och bra med arbetsyta, vardagsrum i direkt anslutning till köket med en härlig rymd och social sällskapsyta för middagar och umgänge. Med endast ett kliv ut från vardagsrummet når du balkongen om hela 14 kvm som ligger i ett fritt och lugnt läge mot grönskan. Golvet pryds av vacker parkett och väggarna är målade i vitt. Här erbjuds du tre väl tilltagna och rofyllda sovrum samt ett stort master bedroom med direkt utgång till den mysiga balkongen. Stort badrum i tidlösa materialval utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Bostaden har även en gäst-wc. Exemplariska förvaringsmöjligheter via walk-in closet samt skjutdörrsgarderober.

Brf Lindarnas Park är en stabil förening med välskötta fastigheter. Månadsavgiften inkluderar värme, vatten (varmvatten debiteras separat), kabel-TV och bredband. Till bostaden hör ett vindsförråd.

Läget i Beckomberga är optimalt med många fördelar. Här bor du i ett lugnt och mycket trevligt område med närhet till goda kommunikationer, mataffär, natur, fantastiska promenadstråk och badplatser längs Mälarens glittrande vatten. Området är barnvänligt med närhet till förskolor och skolor, bland annat finns Beckombergaskolan. Goda kommunikationer i form av närhet till tunnelbanans gröna linje vid Islandstorget som du når med ca 10 minuters promenad från porten, tunnelbanan tar dig in till city på ca 20 min. Buss 117 tar ca 8 minuter till Brommaplan där tunnelbanan ansluter för vidare färd till city. Idrottslivet är utbrett och i området finns sim- och idrottshallen Åkeshov och Ängby IP som används främst till fotboll och friidrott. Det är även nära till Bromma Golf med korthålsbana och golfhall samt till ridmöjligheter i Äppelvikens såväl som Vällingbys ridskola.

En bostad att trivas i som jag starkt rekommenderar dig att uppleva på plats!

Kontakta mig gärna om du har frågor!

Med vänliga hälsningar,
Micaela Rebel, Mäklarhuset, 073-231 91 03

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration