Beckomberga Ängsväg 49

Beckomberga Ängsväg 49

Slutpris

3 450 000 kr


Beckomberga— Bromma— Stockholm

Beckomberga Ängsväg 49


Slutpris
3 450 000 kr

Beckomberga— Bromma— Stockholm

Högt upp i huset med bästa solläget!

Nu finns chans att förvärva en av områdets bästa treor, högt upp i huset med fantastisk utsikt, finns detta underbara hem. Rymlig och ljuvlig balkong med fritt Sydvästläge och utsikt över den grönskade omgivningen. Lägenheten är belägen i populära Beckomberga. Tilltalande och social planlösning som erbjuder generösa ytor för att umgås med familj och vänner. Ljuset flödar in genom de stora fönstren som ger ett fint ljusflöde och bjuder på utsikt i två väderstreck. Ett boende med hög standard på såväl material- som interiörsval. Inredningen är ljus och modern, inget är lämnat åt slumpen. Med plats för både vardag och fest är detta en plats man vill vara på. Lägenheten är försedd med vardagsrum, smakfullt och funktionellt kök från Vedum med bra förvarings och arbetsytor, två bra sovrum, modernt och påkostat badrum med bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare samt golvvärme. Mycket goda förvaringsmöjligheter i lägenheten samt via ett förråd. Golvet pryds av vackert parkettgolv i ek och väggarna är målade i en ljus vit kulör.

I Beckomberga har du nära till härliga grönområden att promenera i. Närhet till flertalet förskolor & skolor och ett stenkast bort ligger en ICA-butik med öppettider 07-23 alla dagar i veckan. På kort promenadavstånd ligger även flertalet populära restauranger och caféer. Goda kommunikationer med busshållplats nära bostaden som tar er vidare till Brommaplan på ca 5-7 minuter. I området finns även buss mot Vällingby C och närmaste tunnelbanestation vid Islandstorget ligger ca 10 minuters promenad bort. Nära till flertalet grönområden med trevliga promenadstråk och Mälaren.

En bostad att älska att bo i!

Varmt välkommen på visning!


Boarea
76 kvm
Avgift
4 515 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 7 (Hiss finns)
Såld
2020-04-25

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna lägenhet på Beckomberga Ängsväg såldes av oss 2020-04-25. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Beckomberga Ängsväg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.