Beckomberga Skogsväg 6 / Bromma - Beckomberga / Bromma / Stockholm

Slutpris
3 390 000 kr
Boarea
70 kvm
Avgift
4 081 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns)
Såld
2019-03-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Beckomberga Skogsväg såldes av oss 2019-03-07. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Beckomberga Skogsväg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bromma - Beckomberga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna trevliga gaveltrea i populära Beckomberga! Lägenheten är mycket välplanerad och ljus med generösa fönsterpartier och är belägen vid skogsparti på lugn återvändsgata. Här finns två sovrum, badrum med badkar och tvättmaskin samt torktumlare, fint kök med bra förvaringsmöjligheter i öppen planlösning mot det rymliga vardagsrummet. Stor balkong (inglasning möjlig) i söderläge med utgång från vardagsrummet och ett av sovrummen.

Läget i Beckomberga är optimalt med många fördelar. Här bor du i ett lugnt och mycket trevligt område med närhet till goda kommunikationer, mataffär, natur, fantastiska promenadstråk och badplatser längs Mälarens glittrande vatten. Området är barnvänligt med närhet till förskolor och skolor, bland annat finns Beckombergaskolan. Goda kommunikationer i form av närhet till tunnelbanans gröna linje vid Islandstorget som du når med ca 10 minuters promenad från porten. Tunnelbanan tar dig in till city på ca 20 min. Buss 117 tar ca 8 minuter till Brommaplan där tunnelbanan ansluter för vidare färd till city. Idrottslivet är utbrett och i området finns sim- och idrottshallen Åkeshov och Ängby IP som används främst till fotboll och friidrott. Det är även nära till Bromma Golf med korthålsbana och golfhall samt till ridmöjligheter i Äppelvikens såväl som Vällingbys ridskola.

Denna fina bostadsrätt måste ses - välkommen på någon av visningarna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration