Bergslagsvägen 3

Bergslagsvägen 3

Slutpris

2 850 000 kr


Brommaplan— Bromma— Stockholm

Bergslagsvägen 3


Slutpris
2 850 000 kr

Brommaplan— Bromma— Stockholm

VÄLPLANERAD TVÅA MED RENOVERAT KÖK MED NÄRHET TILL ALLT

Välkommen till denna fantastiska 2 rok-lägenhet på Bergslagsvägen 3 i Bromma!

- Välplanerad gavellägenhet med fönster i tre väderstreck
- Renoverat kök med bland annat fullstor kyl och frys
- Solig balkong i söderläge
- Till varje lägenhet i föreningen hör ett källarförråd. De är 5-8 (!) m² stora
- Välskött & solid förening med flera hyresrätter kvar
- Fiberbredband inkluderat i avgiften
- Övernattningslägenhet finns
- Ett stenkast ifrån service & kommunikationer

Lägenheten har en planlösning som ger en känsla av rymd och ljus. Vardagsrummet är stort och inbjudande med gott om plats för exempelvis både en större soffgrupp och matbord. I det renoverade köket finns det gott om plats för matlagning och förvaring, och här har du också en bekväm matplats där du kan avnjuta dina måltider. Sovrummet är rymligt och ger dig gott om utrymme för en stor säng och förvaring. Här finns också utgången till balkongen samt fönsterparti som släpper in naturligt ljus och skapar en härlig och ljus atmosfär. Stambytt badrum.

Brf Syskrinet 14 är en väldigt välskött förening med väldigt god ekonomi. De har amorterat regelbundet på sina lån och har fortfarande många hyresrätter kvar som är en stor dold tillgång, vilka säljs varefter de blir lediga. Fiber ingår i månadsavgiften. Det finns två tvättstugor. Medlemmarna har även möjlighet att hyra en övernattningslägenhet som ligger på Bergslagsvägen 43.

Här bor du med ett bekvämt avstånd till allt du behöver. Bostaden är belägen nära Brommaplan med goda kommunikationer i form av t-bana och bussar. I Brommaplan finns ett brett serviceutbud med bl.a. ICA, Coop, Systembolaget, apotek, SATS, restauranger, banker, butiker bageri m.fl. Med tunnelbanans gröna linje tar det ca 10 minuter till Fridhemsplan och en kvart till Centralen. Bussar går från Brommaplan vidare ut mot Solna/Sundbyberg, Ekerö och andra kringliggande kommuner.

I närområdet finns fina omgivningar vid exempelvis Åkeshofs Slott, Lillsjön och naturreservatet Judarn med promenadstråk och löpslingor. I Judarskogen ligger en sjö som på vintrarna används som skridskobana. Nere vid Mälaren finns bra badmöjligheter från Klipphällar och det populära Ängbybadet med fin sandstrand.


Boarea
56 kvm
Avgift
3 382 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
1 (en halv trappa upp) (Hiss finns ej)
Såld
2023-03-31

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Bergslagsvägen såldes av oss 2023-03-31. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Bergslagsvägen.

Boka värdering

Tim Prasertsri

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.