Björnsonsgatan 142, vån 2 / Blackeberg / Bromma / Stockholm

Trivsam trea i populära Blackeberg!

Slutpris
3 350 000 kr
Boarea
71 kvm
Avgift
3 737 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
2 av 9 (Hiss finns)
Såld
2020-09-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Björnsonsgatan såldes av oss 2020-09-29. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Björnsonsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Blackeberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna fantastiska trea som erbjuder tidstypiska originaldetaljer som parkett, speglade dörrar och garderober i 50-tals charm! Fina ljusinsläpp i stora fönsterpartier och utsikt mot grönska. Bostaden erbjuder även två rogivande sovrum med plats för dubbelsäng, ett helkaklat badrum, ett rymligt vardagsrum med utgång till balkongen och ett renoverat kök som är fullutrustat där plats finns för större matgrupp. Det finns gott om plats för förvaring i de platsbyggda garderoberna och i lägenhetens klädkammare.

Här bor du i en stabil förening som har gjort alla större renoveringar. Hiss och övernattningslägenhet finns. Till lägenheten hör ett källarförråd och matförråd.

I Bromma/Blackeberg har du Mälaren precis runt hörnet med klippor för sol och bad under varma sommardagar. Här finns även flertalet badplatser som Ängbybadet och Kanaanbadet. Dessutom finns flera olika båtklubbar. Området erbjuder även ett stort utbud av grönområden och promenadstråk som trivsamma Grimsta Naturreservat. I närheten finner du Blackebergs centrum med goda kommunikationsmöjligheter och serviceutbud. Här finns ett flertal förskolor och skolor som Ängbyskolan, Blackebergsskolan och Blackebergs Gymnasium. Med tunnelbanans gröna linje tar du dig enkelt på 25 minuter till Stockholm City.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.