Björnsonsgatan 140

Björnsonsgatan 140

Slutpris

2 600 000 kr


Bromma - Blackeberg— Bromma— Stockholm

Björnsonsgatan 140


Slutpris
2 600 000 kr

Bromma - Blackeberg— Bromma— Stockholm

Optimalt planerad tvåa högt upp i huset med fantastisk utsikt!

-Balkong i soligt läge med milsvid utsikt
- Väl bevarat orginalkök
-Flertal hyresrätter vilket utgör ett dolt kapital för framtiden

Underbar insynsfri 2:a på 57 kvm med balkong i sydvästläge! Lägenheten andas 50-tal med originalskåp och populära reda lådor i kök samt läckra pardörrar som välkomnar dig in i vardagsrummet. I vardagsrummet finns et stort fönster som ger ett härligt ljus. Här finns plats för soffgrupp, media-möbel och matgrupp. Genom detta rum finner du även utgång till den härliga balkongen med fantastisk utsikt och många soltimmar. Sovrummet rymmer dubbelsäng, sängbord och har bra förvaring i garderober. Stort badrum i kakel och klinker utrustat med WC, handfat, spegel, dusch och tvättmaskin. Välkomnande stor hall med plats för avhängning samt bra förvaring i flertalet garderober. Bostaden har ett genomgående gott skick med goda förvaringsmöjligheter, samt källarförråd.

Här bor du i ett trevligt område med all tänkbar service i närheten, samt ett stenkast i från Vällingby C med restauranger, shopping, biograf, caféer och gym. Missa inte att ta en promenad i Grimsta naturreservat ner till Kanaanbadet där du tar en fika på det populära Trädgårdscaféet, eller Ängbybadet och dess båtklubb. Du tar dig in till innerstadspulsen på ca. 25 minuter via tunnelbanans gröna linje från Blackeberg C.

Välkommen att kontakta mig för mer information.
Med vänliga hälsningar, Denise Hägerstrand Mäklarhuset 0732319103


Boarea
57 kvm
Avgift
3 150 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
8 av 9 (Hiss finns)
Såld
2023-04-21

Mäklarhuset Järfälla

Denna lägenhet på Björnsonsgatan såldes av oss 2023-04-21. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Björnsonsgatan.

Boka värdering
Denise Hägerstrand, ansvarig mäklare i Järfälla

Denise Hägerstrand

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.