Brommabågen 21

Brommabågen 21

Slutpris

4 200 000 kr


Brommaplan— Bromma— Stockholm

Brommabågen 21


Slutpris
4 200 000 kr

Brommaplan— Bromma— Stockholm

Renoverad trea med balkong i söderläge!

- Balkong med dubbeldörrar i söderläge
- Renoverat kök med bänkskiva i granit och vitvaror i toppklass
- Renoverade golv och väggar
- Optimal planlösning där inga kvadratmetrar "försvinner"
- Välskött och stabil förening

Varmt välkomna till en av de bästa treorna i föreningen. Här erbjuds du ett kvalitativt boende där man verkligen slipat till detaljerna. Vad sägs om ett påkostat kök med bänskiva i granit och vitvaror i toppklass? Eller de smakfullt renoverade ytskikten och golven? Ägaren har även lagt mycket tid och omtanke på att skapa ett mer praktiskt boende, där man bland annat har installerat skjutdörrar samt flyttat på detaljer som eluttag för att underlätta vardagen.

Bostaden har två stora sovrum, ett stort kök med dubbla fönsterpartier och matplas, ett stambytt badrum med tvättmaskin, ett stort och lättmöblerat vardagsrum samt en balkong i söderläge.

Denna bostad måste upplevas på plats.

Brf Syskrinet 14 är en väldigt välskött förening med väldigt god ekonomi. De har amorterat regelbundet på sina lån och har fortfarande många hyresrätter kvar som är en stor dold tillgång, vilka säljs varefter de blir lediga. Fiber ingår i månadsavgiften. Det finns två tvättstugor. Medlemmarna har även möjlighet att hyra en övernattningslägenhet som ligger på Bergslagsvägen 43.

Föreningen är belägen nära Brommaplan med goda kommunikationer i form av t-bana och bussar. I Brommaplan finns ett brett serviceutbud med bl.a. ICA, Coop, Systembolaget, apotek, SATS, restauranger, banker, butiker bageri m.fl. Med tunnelbanans gröna linje tar det ca 10 minuter till Fridhemsplan och en kvart till Centralen. Bussar går från Brommaplan vidare ut mot Solna/Sundbyberg, Ekerö och andra kringliggande kommuner.

I närområdet finns fina omgivningar vid exempelvis Åkeshofs Slott, Lillsjön och naturreservatet Judarn med promenadstråk och löpslingor. I Judarskogen ligger en sjö som på vintrarna används som skridskobana. Nere vid Mälaren finns bra badmöjligheter från Klipphällar och det populära Ängbybadet med fin sandstrand.


Boarea
71 kvm
Avgift
4 722 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3
Såld
2024-01-31

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Brommabågen såldes av oss 2024-01-31. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Brommabågen.

Boka värdering

Tim Prasertsri

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Malou Maxe

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.