Drottningholmsvägen 346

Drottningholmsvägen 346

Slutpris

2 200 000 kr


riksby— Bromma— Stockholm

Drottningholmsvägen 346


Slutpris
2 200 000 kr

riksby— Bromma— Stockholm

Charmig etta i populära Brf Brickbandet!

Välkomna till denna förtjusande bostad som erbjuder en lockande atmosfär. Balkongen, belägen i söderläge, skapar det perfekta utrymmet för att njuta av soliga dagar under sommarhalvåret.

I lägenheten välkomnas du av ett ljust och rymligt vardagsrum som flödar över av naturligt ljus från de generösa fönsterpartierna. Här finner du en bekväm sittgrupp, vilket tillsammans med personligt utvalda möbler skapar en trivsam och harmonisk miljö. Köket är väl genomtänkt och moderniserat med apparater som inkluderar en diskmaskin och en rymlig kyl och frys. Förvaringsmöjligheterna är generösa, med överskåp och underskåp som bidrar till att hålla ordning och reda. Bostaden är utrustad med smarta förvaringslösningar, inklusive två inbyggda garderobslösningar, vilket ger gott om utrymme för organiserad förvaring av dina ägodelar. Det fräscha och moderna badrummet, komplett med dusch, kompletterar bostaden och bidrar till en bekväm och trivsam boendemiljö.

Denna lägenhet är en del av den omtyckta och välskötta föreningen Brf Brickbandet, med en låg belåningsgrad. Föreningen har genom åren genomgått flera betydande renoveringar, vilket borgar för hög kvalitet och trivsel. Som bostadsrättsinnehavare har du tillgång till gemensamma faciliteter såsom tvättstuga, cykelförråd, barnvagnsförråd och två samlingslokaler, som kan bokas för privata evenemang eller övernattning. Dessutom tillhör varje lägenhet ett rymligt källarförråd som ger extra förvaringsmöjligheter.


Boarea
39 kvm
Avgift
2 386 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-08-17

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Drottningholmsvägen såldes av oss 2023-08-17. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Drottningholmsvägen.

Boka värdering

Federiko Ortiz

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, spanska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.