Drottningholmsvägen 362

Drottningholmsvägen 362

Slutpris

2 500 000 kr


Riksby— Bromma— Stockholm

Drottningholmsvägen 362


Slutpris
2 500 000 kr

Riksby— Bromma— Stockholm

OTROLIGT FIN 1,5:A MED BALKONG I SÖDERLÄGE!

- Balkong i underbart söderläge
- Bredband inkluderat i avgiften
- Smakfullt renoverat kök med diskmaskin
- Optimalt planerad
- Stabil förening med en väldigt låg belåningsgrad om endast 2 673kr/kvm
- Närhet till goda kommunikationer vid Abrahamsberg och Brommaplan. Gröna linjens tunnelbana med ca 15 min in till city.
- Stort tillhörande källarförråd

Nu kan jag stolt presentera denna välplanerade och charmiga bostad i populära Riksby! Bostaden präglas av ett härligt ljusinsläpp tack vare fönster i två väderstreck. Lägenheten har mycket som är värt att uppskatta så som ett smakfullt renoverat kök med gott om förvaring och arbetsytor, sovalkov med plats för dubbelsäng, ljust och trivsamt vardagsrum som erbjuder sociala och lättmöblerade ytor samt ett fint bevarat originalgolv. Via vardagsrummet når man bostadens trevliga balkong i söderläge. En riktig höjdare under sommarhalvåret. Vidare finner du gott om förvaring genom klädkammare i bostaden samt ett källarförråd. Den här vill du inte missa!

Lägenheten tillhör Brf Brickbandet, en otroligt stabil och välskött förening med låg belåningsgrad och som genomgått flertalet stora renoveringar under åren. Som bostadsrättsinnehavare har man tillgång till gemensamma utrymmen som tvättstuga, cykelförråd, barnvagnsförråd samt två föreningslokaler som kan hyras till egna tillställningar eller övernattning.

Området omges av fina grönområden med närhet till fina promenadstråk och motionsspår vid t.ex. Lillsjön och koloniområdet Iris. Intill Lillsjön hittar ni även ett trevligt utegym. Närhet till både Abrahamsberg och Brommaplan som erbjuder goda kommunikationer och all tänkbar närservice.

Kontakta mig för mer information!
Med vänliga hälsningar,
Emma Bogren, 0733668170


Boarea
39 kvm
Avgift
2 577 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-07-21

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Drottningholmsvägen såldes av oss 2024-07-21. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Drottningholmsvägen.

Boka värdering

Emma Bogren

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.