Follingbogatan 22

Follingbogatan 22

Slutpris
1 250 000 kr

Beckomberga— Bromma— Stockholm

Follingbogatan 22


Slutpris
1 250 000 kr

Beckomberga— Bromma— Stockholm

Charmig och perfekt planerad etta i härliga Beckomberga

ACCEPTERAT PRIS 1 350 000 :- KONTAKTA MÄKLAREN FÖR ATT BOKA VISNING

- Lugnt och trevligt område
- Totalrenoverad lägenhet från 2018
- Optimal planlösning på våning 3.
- Stor gemensamhetslokal i huset som alltid går att nyttja
- Föreningen äger marken

Denna perfekt planerade etta är belägen på tredje våningen och erbjuder en fantastisk plats att kalla hem med utsikt mot klockhusparken. Som förstagångsköpare, studerande eller är den som söker en praktisk och lättskött bostad, kommer denna lägenhet passa dig perfekt i detta historiska klockhus. Denna 30- tals byggnad har kombinerat historia med nytänk, där en totalrenovering 2018 av alla lägenheter har resulterat i att man bibehållit charmen från den ursprungliga byggnaden med moderna materialval genomgående i lägenheten.

I BRF Klockhuset har du som medlem i föreningen även tillgång till en mängd gemensamma utrymmen som kommer att göra din vardag extra bekväm och social för de som önskar. Här finns exempelvis ett stort kök som går att laga större middagar på, ett hobbyum för aktiviteter och umgänge, festlokal för speciella tillfällen, övernattningslägenhet för gäster, bastu för avkoppling samt gemensamma balkonger med en härlig utsikt.


Boarea
23 kvm
Avgift
2 716 kr/mån
Rum
1 rum
Såld
2024-01-12

Mäklarhuset Bromma

Denna lägenhet på Follingbogatan såldes av oss 2024-01-12. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Follingbogatan.

Boka värdering
Robin Karlsson
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.
Tim Prasertsri
Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad