Gubbkärrsvägen 19b

Gubbkärrsvägen 19b


Nockebyhov— Bromma— Stockholm

Gubbkärrsvägen 19bNockebyhov— Bromma— Stockholm

VÄLPLANERAD & LJUS TVÅRUMMARE MED STOR UTEPLATS!

- Ljus och välplanerad
- Bra förvaring genom både klädkammare och garderober
- Utrustat med alla bekvämligheter
- Föreningen äger marken
- Föreningen har 80 garageplatser varav 8 elbilsplatser (kommer flera) samt 14 öppna parkeringsplatser
- Lekplats vid föreningens innergård
- Närhet till kommunikationer och grönskan

Nu finns möjligheten att förvärva en av de omåttligt populära bostäderna på Gubbkärrsvägen 19B. Här erbjuds du ett kvalitativt boende sett till både lägenheten i sig, området samt föreningen.

Ljus och luftig tvåa med 64 optimalt planerade kvm i ett oslagbart läge! Stilrent & fullt utrustat kök, stort vardagsrum med plats för soffgrupp och annat önskvärt möblemang, magisk uteplats, rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng samt ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Utmärkta förvaringsmöjligheter med klädkammare i bostaden och ett separat förråd. Detta är bara några av bostadens fördelar!

Lägenheten tillhör Brf Nockebylunden, en välskött förening som äger marken. För de bilburna finns det 80st garageplatser och 14st parkeringsplatser för medlemmarna att hyra. Till bostaden hör ett källarförråd!

I Nockebyhov bor du mitt i grönskan, med närhet till Judarskogens naturreservat, flertalet badplatser, Garpes välsorterade matbutik och utmärkta kommunikationer med buss som snabbt tar en till Brommaplan och där gröna linjen enkelt tar en till T-centralen. En kort promenad från lägenheten går även Nockebybanan som enkelt tar dig till Alvik.

Kontakta gärna mig för mer information!
Med vänliga hälsningar,
Emma Bogren – Mäklarhuset Bromma 073-366 81 70.


Boarea
64 kvm
Avgift
4 491 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
0 av 6 (Hiss finns)
Såld
2023-11-14

Mäklarhuset Bromma

Denna lägenhet på Gubbkärrsvägen såldes av oss 2023-11-14. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Gubbkärrsvägen.

Boka värdering
Emma Bogren
Ansvarig mäklare
Talar Svenska, English

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad