Gubbkärrsvägen 29e, vån 4/4

Gubbkärrsvägen 29e, vån 4/4


Nockebyhov— Bromma— Stockholm

Gubbkärrsvägen 29e, vån 4/4



Nockebyhov— Bromma— Stockholm

Underbar terrass högst upp i huset!

- Vindsvåning med terrass högst upp i huset
- Stambytt badrum
- Möjlig 1,5 rok med separat sovdel.
- Föreningen har ca 20 st hyresrätter kvar vilket är otroligt starka "dolda tillgångar"
- Populär adress med närhet till naturområden och service

Äntligen får jag presentera denna fantastiska bostad med en magisk terrass högst upp i huset! Ett oslagbart läge med utsikt över trädtopparna. Här erbjuds även en luftig och öppen planlösning, generöst allrum med möjlighet till avskild sovdel & klädkammare eller inrett med möblering för stort socialt umgänge. Renoverat badrum & kök. Till bostaden hör även ett källarförråd.

Brf Koppartältet är en stor och skötsam förening som i närtid gjort större renoveringar så som stambyte, el, tak, fönster, bergvärmeinstallation m.m. Gemensamma utrymmen som erbjuds är tvättstugor, barnvagnsförråd, cykelförråd, bibliotek, motionsrum och snickarrum/slöjdateljé. Utöver detta kan man genom föreningen hyra parkerings- och garageplatser. Föreningen har flertalet hyresrätter kvar (dolda tillgångar).

I Nockebyhov bor du mitt i grönskan, med närhet till Judarskogens naturreservat, flertalet badplatser, Garpes välsorterade matbutik och utmärkta kommunikationer med buss som snabbt tar en till Brommaplan och där gröna linjen enkelt tar en till T-centralen. En kort promenad från lägenheten går även Nockebybanan som enkelt tar er till Alvik.

Hjärtligt välkommen på visning till denna fantastiska bostad!


Boarea
27 kvm
Avgift
2 053 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2023-12-19

Mäklarhuset Bromma

Denna lägenhet på Gubbkärrsvägen såldes av oss 2023-12-19. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Gubbkärrsvägen.

Boka värdering
Tim Prasertsri
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad