Gustav III:s Väg 72, vån 2/2

Gustav III:s Väg 72, vån 2/2

Slutpris

6 430 000 kr


Olovslund— Bromma— Stockholm

Gustav III:s Väg 72, vån 2/2


Slutpris
6 430 000 kr

Olovslund— Bromma— Stockholm

VÄLPLANERAD 4 ROK I EN AV BROMMAS ABSOLUT BÄSTA BRF:ER!

- Otroligt låg avgift!
- Vån 2/2
- Balkong med eftermiddag- och kvällssol
- Välplanerad och lättmöblerad bostad
- Gavellägenhet (fönster i tre väderstreck)
- Badrum och gäst-wc
- En av Brommas absolut bästa Brf:er som nyligen sålt av en del av sin tomt för en väldigt hög summa (Enligt kontraktet så kommer föreningen få lite mer än 70 milj när staden har godkänt projektet!)
- Föreningen äger marken

Varmt välkomna till Gustav III:s väg 72! En bostad som har allt och mer därtill. Här erbjuds en välplanerad och rymlig lägenhet i ett mycket omtyckt samt barnvänligt område. Den här bostaden har allt man kan önska sig. Ett lättmöblerat och stort vardagsrum som ger gott om utrymme för familj och vänner att umgås och trivas. Med tre rymliga sovrum (varav ett idag disponeras som matplats) finns det gott om plats för hela familjen, för att skapa ett hemmakontor eller en gästrumslösning. Köket har genomgått en renovering och är utrustat med moderna apparater samt gott om förvaring och arbetsytor. Detta är ett kök att trivas i! Något som är utöver det vanliga är att det finns både badrum och gäst-wc . En trevlig bonus är balkongen som erbjuder kvällssol, perfekt för avkoppling efter en lång dag eller för att njuta av en sommarkväll med en bok eller en kopp kaffe. Denna bostad vill ni inte missa!

Föreningen har nyligen sålt en del av sin tomt, vilket öppnar upp för spännande möjligheter. Med tanke på försäljningen är det mycket troligt att denna Brf kommer att bli en av de mest välbärgade i hela Bromma inom en snar framtid. Att bo i en sådan välmående och välskött förening ger inte bara ekonomisk trygghet. Enligt kontraktet så kommer föreningen få lite mer än 70 milj när staden har godkänt projektet! Det finns idag ingenting beslutat om vad föreningen ska göra med pengarna däremot så spekulerar man i att renovera fastigheterna (tak, trapphus, portar och stambyte) samt troligtvis sänka avgiften väsentligt.

Med sin utmärkta planlösning, attraktiva läge och fördelaktiga avgifter är denna bostad perfekt för familjer som söker en bekväm och trivsam boendemiljö!

Här bor du i ett mycket lugnt och stillsamt område med skog och grönskande natur precis intill. Stort serviceutbud i form av matbutiker, mysiga fik, frisör och mycket annat. Goda kommunikationer vid både Abrahamsberg (850m) och Brommaplan (800m) i form av busslinjer samt tunnelbanans gröna linje.

Varmt välkomna på visning!
Emma Bogren - Mäklarhuset Bromma
073-3668170


Boarea
100 kvm
Avgift
3 120 kr/mån
Rum
4 rum
Våning
2
Såld
2023-06-28

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Gustav III:s Väg såldes av oss 2023-06-28. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Gustav III:s Väg.

Boka värdering

Emma Bogren

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.