Johannesfredsvägen 34

Johannesfredsvägen 34

Slutpris

2 405 000 kr


Johannesfred— Bromma— Stockholm

Johannesfredsvägen 34


Slutpris
2 405 000 kr

Johannesfred— Bromma— Stockholm

Genomgående ljus tvåa med balkong i sydostläge!

Varmt välkomna till denna kvadratsmarta tvåa i Johannesfred, belägen på en lummig och trevlig gata nära vattnet. Här bor ni i en genomgående ljus lägenhet tack vare stora fönsterpartier i två väderstreck. Trivsam balkong belägen i sydostläge med sol från morgon till tidig eftermiddag. Det stora vardagsrummet är en naturlig plats för socialt umgänge, med ett fantastiskt härligt ljusinsläpp. Köket går i en ljusgrå kulör och erbjuder gott om förvaring, utrustat med kyl/frys, spis och ugn. Ljust badrum med väggar i kakel och golv i klinker, stort fönster för ljus och vädring. Sovrummet rymmer en 110-säng och har flertalet garderober med bra klädförvaring. Härifrån når man även den härliga balkongen där man kan avnjuta morgonkaffet.

En kort promenad bort ligger tvärbanan (hållplats Johannesfred) som tar er till Alvik på ett par minuter, Liljeholmen, Gullmarsplan och Sickla. Åt andra hållet nås Sundbyberg C, Solna C och Mall of Scandinavia. Busshållsplats finns ca. 5 min från bostaden med linjer mot bl.a. Brommaplan, Arlanda, Bromma flygplats, Alvik, Mörby station, Spånga m.m.

Johannesfred är ett grönskande område mitt i Bromma med närhet till vattnet, badmöjligheter samt utsökta promenad- och joggingstråk utefter Ulvsundasjön och Lillsjön. Lägenheten ligger nära shoppingcentret Bromma Blocks med sina 80 butiker, restauranger och matbutiker.

HSB Brf Hammarsmedjan är en välskött förening som äger marken och har en belåning på 4 814 kr/kvm. Två förråd hör till lägenheten.


Boarea
42 kvm
Avgift
3 065 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-11-18

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna lägenhet på Johannesfredsvägen såldes av oss 2020-11-18. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Johannesfredsvägen.

Boka värdering
Moa Örnberg, ansvarig mäklare i Vällingby-Hässelby

Moa Örnberg

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.