Kebnekaisevägen 1

Kebnekaisevägen 1


Traneberg— Bromma— Stockholm

Kebnekaisevägen 1Traneberg— Bromma— Stockholm

VÄLPLANERAD 2:A MED SOLIG BALKONG I ETT OSLAGBART LÄGE!

- HELT FRI FRÅN INSYN
- BALKONG I SYDVÄST LÄGE
- FÖRENINGEN ÄGER MARKEN
-TILLHÖRANDE FÖRRÅD

Varmt välkommen till denna ljusa och välplanerade tvåa belägen i populära Traneberg! Bostaden präglas av ett härligt ljusinsläpp tack vare en genomgående planlösning. Inbjudande och rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matgrupp. Via vardagsrummet når man bostadens underbara balkong. Rofyllt sovrum med plats för större säng samt arbetshörna. Fullt utrustat kök, fräscht badrum med badkar samt en välkomnande hall med golvvärme samt väldigt bra förvaringsmöjligheter. Bostaden ligger högt upp på våning 1 helt fri från insyn och med en magisk baksida.

Lägenheten tillhör Brf Nipfjället 17 som är en äkta bostadsförening som äger marken. Föreningen har 20 bostadsrätter, 1 lokal samt 2 hyresrätter som anses som dolda tillgångar, vilket är en stor trygghet som bostadsinnehavare. Föreningen har underhållit fastigheten väl och alla stora renoveringar är gjorda. På baksidan av fastigheten finns en grönskande trädgård som man får ta del och njuta av! Till lägenheten hör ett stort förråd.

Vidare bor ni här med ett svårslaget läge ett stenkast från vatten, badplatser, härliga promenadstråk. Kommunikationer i Alvik som tunnelbana, tvärbana och bussar ligger en kort promenad bort och tar er smidigt vidare ut i Stockholm. Vid Alviks torg finns både restauranger, caféer, gym, blomsterbutik, postombud, bibliotek, tennishall och populära Alviks måleri- allt för den som uppskattar närhet till bra service.

Välkommen att kontakta mig för mer information! Med vänliga hälsningar, Emma Andersson Hejll Mäklarhuset 073 506 21 58.


Boarea
43 kvm
Avgift
3 565 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-02-20

Mäklarhuset Bromma

Denna lägenhet på Kebnekaisevägen såldes av oss 2024-02-20. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Kebnekaisevägen.

Boka värdering
Emma Andersson Hejll
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad